Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pózt tartjátok a legjobbnak, a legélvezhetőbbnek? Ha nem olyan ismert akkor kérlek ird le h hogy milyen testtartásban kell lenni.

lovagló és misszionárius...
de a kutya se rossz...:)
Nha pont erre gondoltam a misszionáriust nem ismerem, de a többi nem rossz nekem bejön:P
Misszionárius???

hát ez elég változo kinek mi jönnbe
de az elöttem szolonak is igazavan azok jo pozok:D

ez az alap pozitura
lány alul fiu felül a töbi rajtatok áll:D
ha a lány picit meg emeli a térdét az még jobb mmég mélyebre hatobb érzés
jha akkor értem már, háát igen ezt csináljuk a legtöbbször mert ezt nagyon élvezi..
Felemelem a lábát igy a puncija velem párhuzamosan van és igy megy be tövig és ezt nagyon tudja élvezni..:)

hát szerintem változatosan :)
Nekünk az alap a misszionárius, de van, hogy állva vagyunk és a lábaimmal a derekára/csípőjére csipaszkodom, ő pedig a fenekemet fogva fel-le mozgat ... van még esetleg, hogy én oldalt fekszem, a lábaim egymás mellett felhúzva ő pedig így behatol ... nagyon élvezetes ez is :)
aztán lovagló, kutyapóz ... bármi ... kísérletezgessetek, ami eszetekbe jut, nekünk is így alakulnak ki a dolgok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!