Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szerettek a szopásban? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettek a szopásban? Mi az amiért megőrültök tőle?

Figyelt kérdés
Leginkább fiúktól érdekelne a válasz.Én imádom csinálni, és a barátom is imádja, ahogy csinálom. Konkrétan azt szeretném, ha leírnátok részletesen hogy ti hogy szeretitek ha csinálják nektek, és miért. Ja, és hogy a végén, hova szeretitek engedni az "anyagot". 20/L
2009. jún. 22. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Ja és szeretem a szájába engedni az anyagot ill jol leszivja meg tövig bekapja stb

EZ A plegjobb dolog

2009. jún. 22. 19:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon izgalmas válaszokat kaptam eddig.Én is arra gerjedek ha az arcomra, illetve a számba élvez.Egyszerűen nem tudok ellen állni.Nagyon sok különböző technikát alkalmazok én.Van amikor csak lágyan finoman, és van amikor vadul csinálom. :D Fiúk, ti hogy szeretitek?
2009. jún. 22. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

..........hát azért a fütyink egészbe maradjon, szerintem most minden férfi társam nevébe beszéltem.

De nyugodtan add bele magad ahogy csak tudod, szerintem.

2009. jún. 22. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én órákig képes vagyok csinálni,és el is élvezek tőle,nem tudom,hogy ez hogy lehet(nő vagyok).

Teljesen el tud borulni az agyam közben.

2009. jún. 24. 21:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!