Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szerettek a szopásban? Mi az amiért megőrültök tőle?
Érdekes... sok lány nem csinálja mert megalázónak tartja vagy valami más kellemetlen nekik benne, sokan meg csak bevállalják a fiú kedvéért, de nem élvezik ; a többiek meg azért csinálják mert teljesen élvezik és izgatja őket. Szerintem nincs semmi megalázó benne ... vagy legalább is nem úgy tekintettem a páromra, h most megalázom .. meg ilyenek ... ..
az előző barátnőm csinálta, a mostani nem szereti, tehát nem is erőltetem, ugyanúgy szeretem anélkül is!
és hogy a kérdésre is válaszoljak :
egyszerűen k*rva jó érzés :) , nyilván egy nedves, finom tapintású izom ér egy igen érzékeny helyre. Csak akkor igazán jó ha látom, h a csaj szereti csinálni, élvezi ahogy élvezem, esetleg ritmust is vált és a végén meg ..szájba az anyagot öhöm ... :)
Ott jelképesen ki tudod mutatni hogy szereted a pasid.
Ha nyalod, falod, legszivesebben lenyelnéd a pasid dákóját anyira szenvedélyesen csinálod az jó.
Jó mert élvezi a barátod, meg ezáltal kimutatod hogy a pasid is hasonló képpen szereted.
...... na meg persze szinte bármikor, bárhol csinálhatjátok.
Általába a szájjába de ha megoldható hogy később eltüntessük onnét(mert othon vagyunk) akkor az arcra.
Ezzel hogy az arcodra és a szályadba spricceli a g.cit ezzel "megjelöl". MERT TE AZ ÖVÉVAGY. 18/F én így gondolom.
Lány vagyok és szoktam spriccelni. Így is nyal a barátom:)
És én is nagyon szeretek szopni, látni ahogy élvezi plusz én arra gerjedek, ha a számba élvez.. Imáááádommm:)
HA OTT hagyna a barátod előző akkor megkeresnélek:-P
AMUGY a lányok hs élveznek és én imádom ha a számba élvez iletve ha nagyot élvez azt szeretem ha élvezni látom a csajt
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!