Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Igaz-e az, hogy a pasik szívesebben élveznek olyan helyre, ahol látható (vizuálisan) észrevehetőbb, ezáltal fokozottabban elégülnek ki?
Figyelt kérdés
(Gondolok itt arra, hogy a lányok azt szeretik, ha a fiúk bennük sülnek el, míg a pasik arcra, testre, popsiba, popsira)2009. jún. 22. 13:52
1/14 anonim 

válasza:

ezen még nem gondolkodtam de lehet... :D
F
3/14 anonim 

válasza:

bocsi h így belekérdezek,de mit szerettek annyira rajta?nem kekeckedni akarok,de ne értem...világosítsatok fel!:):)16/L
4/14 anonim 

válasza:

Nem tudom, mindenesetre szerintem arcra nagyon nagy bunkóság, és olyan, mintha nem is tudom. Lényeg, hogy nem értek ezzel egyet.
F
5/14 anonim 

válasza:

Ha megengedi, hogy oda, ahová én szeretném, azt jelzi, hogy teljesen elfogad engem....
6/14 anonim 

válasza:

Olvad el ezt és kicsit közelebbről is megérted:
7/14 anonim 

válasza:

Arcra,popsira,cicikre.aztán lenyalogatni és átcsurgatni a csaj szájába.Ha neki jó nekem is.
24/F
8/14 anonim 

válasza:

13:36-os: Egyszerű, vizuális inger. Tovább fokozza a meztelen női test önmagában is izgató látványát, mivel maga a puszta tény, hogy a lány engedi, hogy ezt megtegye vele a partnere, azt sugallja, hogy ezt ő is élvezi/szereti, vagy legalábbis elfogadható számára. Azt pedig minden férfi imádja, ha a nő LÁTVÁNYOSAN élvezi a szexet. És ez is egy ilyen látványosság.
9/14 anonim 

válasza:

Én azt nem értem, hogy az arcra élvezésben mi olyan jó, hiszen akkor összerándulnak reflexszerűen az arcizmok, fura képet vág a csaj és ha belemegy a szemébe az meg egyenesen éget és csíp. Mi a jó ebben??
10/14 anonim 

válasza:

14:18-as: lásd eggyel feljebb. A szemre meg vigyázni kell. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!