Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezek el orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezek el orális szex közben?

Figyelt kérdés
Több fiú is kinyalt már(bár nem sok) és egyiktől sem élveztem el, és sajnos még csak a közelében sem voltam soha. Velem van a baj, vagy a pasik nyaltak rosszul?
2009. jún. 22. 00:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A fiúkkal volt a baj.A nyalás az nem egyszerű dolog.nem részletezem csak éppen f...kal jössz össze
2009. jún. 22. 08:32
 12/19 A kérdező kommentje:

aha. hát kösz a válaszokat.

gondoltam (és reméltem)hogy a pasikkal van a baj igaziból.:)

2009. jún. 24. 03:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Gondolom elég fiatal vagy még és a kezdők nem túl ügyesek. Viszont a kombó technikák: nyalás+ujjazás esetében nálam még nem volt olyan nő, aki ne élvezett volna el többször is akár. Szóval, mondd meg az aktuális párodnak, hogy mi a jó nked, vagyis hol élvezetesebb és akkor majd lesz nagy orgazmusod:)
2009. okt. 25. 19:48
 14/19 A kérdező kommentje:
azt szeretném még kérdezni, mert pl amikor az ujja(i)mmal izgatom a csiklómat, akk kinyújtom az ujjam, és odanyomom és rajtatartva mozgatom a csiklóm, ettől élvezek el maszturbálásnál, és akkor lehet, hogy nyalásnál pedig úgy élveznék el, ha kinyújtanák a nyelvüket, megfeszítenék, és azt nyomnák oda úgy mozognának a nyelvüket a csiklómon tartva. így élveztek el lányok? vki csinált már ilyet v nektek csinálták? valaki tapasztalt légyszi írjon!
2009. okt. 25. 19:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 23 éves csaj vagyok és csak a mostani barátomnál tudok elmenni nyali közben!! A többiek így utólag visszagondolva tök bénán csinálták!!! Én is azt hittem h bennem van a hiba, h érzéketlen vagyok vagy valami, de ezek szerint nem. Már a legelsőnél elmentem 5 perc alatt amikor a párom csinálta, és azóta is valami fantasztikus:) nagyon sokféle nyelvtechnikával csinálja és mindegyik szupi!!!!
2009. okt. 25. 19:57
 16/19 A kérdező kommentje:
és amit az előbb leírtam? úgy is csinálja?
2009. okt. 25. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát ahogy így elképzeltem amit irtál, ja tuti h úgy is szokta:):):) és jó az is:) bár én annál jobban szeretem ha puha nyelvvel kör-körösen csinálja:) 23/L
2009. okt. 25. 20:16
 18/19 A kérdező kommentje:
aha, az is jó, de sztem ez lenne a csúcs, de még senki nem csinálta nekem, és egyhamar nem is fogják, mert épp szingli vok...
2009. okt. 25. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor a kövi pasidnak add elő szépen h mire vágysz, mit szeretnél kipróbálni :):) Ha jól megvagytok tuti örülni fog annak ha ő lesz az első aki így a csúcsra visz:):) Sok sikert!!!!
2009. okt. 25. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!