Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezek el orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezek el orális szex közben?

Figyelt kérdés
Több fiú is kinyalt már(bár nem sok) és egyiktől sem élveztem el, és sajnos még csak a közelében sem voltam soha. Velem van a baj, vagy a pasik nyaltak rosszul?
2009. jún. 22. 00:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A csiklódat nyalták? Mert ha pl. a hüvelybemenetet vagy a kisajkaidat nyalták, akkor nem csodálom, hogy nem mentél el. (Sok fiúnak ugyanis fogalma sincs róla, hogy mivel is okozhat örömet a barátnőjének)
2009. jún. 22. 00:23
 2/19 anonim ***** válasza:
37%

HÁT igen finoman harapdálni kell a csiklot meg szopogatni mint a lányok a f@st

és szivogatni esetleg aytán majd jön

de gyakorolni kell

de segitek ha gondolod:-P:-P:-P

2009. jún. 22. 00:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ú, hát én a harapdálást nem bírnám... Gyengéd szívogatás még elmegy, de a legjobbak az erős és gyors nyelvcsapások(folyamatosan)...
2009. jún. 22. 00:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az utolsóval. A nyelvet kell használni, folyamatosan, gyorsan és ügyesen, szívogatástól meg harapástól az életben nem mennék el, sőt...

Szerintem ha pl kézzel csinálod magadnak és el tudsz menni, akkor nyalás közben is el tudnál.

2009. jún. 22. 01:07
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

JAJ nem ugy harapdálnám hogy a fogaimmal

dehogy hanem a számmal mint A fagyit

de ez bevált és jol müxik

ki lehet probálni ki jelentkezik:-P:-P:-P

2009. jún. 22. 01:09
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja oké, de az szerintem csak a vége felé jó. Mégis csak nyalás a neve is, én azt szeretem, ha sok-sok nyelv...:D
2009. jún. 22. 01:30
 7/19 A kérdező kommentje:
jajjjj, senki n em akar veled szexelni, haver. hát amikor szívták, emg harapták, az retteetes volt, szitne féjt is.... de senki nem csinálta nekem eég erősebnm, gyorsan a nyelvével a cisklóümnéál, lehet h ez a baj:S
2009. jún. 22. 01:30
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
HU EZT ird már le még 1x mert nem tudtam kibogarászni
2009. jún. 22. 01:51
 9/19 anonim ***** válasza:
52%

BÁR +tudnám mutatni neked akkor azt mondanád ez igen:-P:-P:-P

SOK JO ORGAZMUST LÁNYOK

ORÁLISAN

2009. jún. 22. 01:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hehe:D Próbálkozz még, tuti valaki igazán jól fogja csinálni! De irányíthatod is, mondd meg a partnerednek, hogy a nyelvét használja és gyorsabban szeretnéd. És amikor jó, akkor mutasd ki. Amúgy azt hallottam, hogy nem valami sok srác csinálja kimondottan jól:\
2009. jún. 22. 02:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!