Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csökkenthetem a szex iránti vágyat?
Ha már egy héten másodjára kezdek kezdeményezni a bnőmnél akkor az már soknak számít és szinte mindig visszautasít emiatt nem telik el egy hetünk civakodás nélkül. Viszont arra a dötésre jutottam, hogy ezen csak én tudnék változtatni, mégpedig azzal, hogy visszaveszek egy kicsit magamból. Sajnos ezvan:( Ez szinte mindig szarul esik nekem, emiatt szar a hangulatom és mindig az jár ilyenkor a fejembe, hogy áhhh ugyis egyszer emiatt fogunk szakitani:( Milyen tippet adnátok nekem-e téren? Nagyon szeretem a bnőm, már 2éve együtt vagyunk.
egy 19 éves srác:(
masodjara az soknak szamit?hm ez erdekes..en lany vagyok es soha nem utasitom visza a baratomat,sot... :D hat szerintem beszeld meg vele ezt a dolgot h te tobbszor szeretned...mert h kivanod meg minden..en ennek orulnek ha a bartom elmondana...es h annyira kivanna... :)
19/L
élvezi a barátnőd a szexet, úgy értem van orgazmusa? lehet hogy itt a baj, hogy nincs, és csak kötelességének érzi az egészet..és emiatt van a heti 1!beszélgessetek erről őszintén, kérd meg, hogy mondja el, hogy mi a baj, és kísérletezzetek, mert azt nem tudom elképzelni, hogy élvezi, de nem kívánja, sőt visszautasítja!
nem veled van a baj, ebben biztos lehetsz!
22l
nálunk a minimum egy héten 4-5. Remélem a másik gyógyszer jobban beválik és nem nyomja le ennyire a libidóját.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!