Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csökkenthetem a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csökkenthetem a szex iránti vágyat?

Figyelt kérdés

Ha már egy héten másodjára kezdek kezdeményezni a bnőmnél akkor az már soknak számít és szinte mindig visszautasít emiatt nem telik el egy hetünk civakodás nélkül. Viszont arra a dötésre jutottam, hogy ezen csak én tudnék változtatni, mégpedig azzal, hogy visszaveszek egy kicsit magamból. Sajnos ezvan:( Ez szinte mindig szarul esik nekem, emiatt szar a hangulatom és mindig az jár ilyenkor a fejembe, hogy áhhh ugyis egyszer emiatt fogunk szakitani:( Milyen tippet adnátok nekem-e téren? Nagyon szeretem a bnőm, már 2éve együtt vagyunk.

egy 19 éves srác:(

2009. jún. 21. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jujj. 2 eve vagytok egyutt, es a heti 2 az sok neki???? Mas kapcsolatban elkepzelhetetlen h ilyen keves legyen. Gondold vegig higgadtan, ez abnormalis. Itt valami gaz van, vagy te ersz hozza rosszul, vagy nem kivan teged, vagy en nem is tudom, de ezt meg kene beszelnetek. Kizart h o nem kivanja a szexet, ha megis igy van, akkor irany a szexual pszichologus. Nem bantani akarom a csajod, de ez abszurd. Ebben a korban a parok alig normalis esetben minden alkalmat kihasznalnak. es ne higgye senki, h egy kapcsolatnak nem fontos eleme a szex, mert bizony normalis nemi elet nelkul nyuglodes az egesz. Legalabbis az egyik felnek mindenkepp. Ugyhogy szerintem ne vegyel vissza, kerdezd meg tole h mi baja, nehogymaa meeg te fogadj colibatust.
2009. jún. 21. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

masodjara az soknak szamit?hm ez erdekes..en lany vagyok es soha nem utasitom visza a baratomat,sot... :D hat szerintem beszeld meg vele ezt a dolgot h te tobbszor szeretned...mert h kivanod meg minden..en ennek orulnek ha a bartom elmondana...es h annyira kivanna... :)

19/L

2009. jún. 21. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
heti 2 az sok????nálunk a 6-7az átlag ha kettő lenne bele is halnánk:) és már 3éve vagyunk együtt:) Szerintem újítsatok be vmit:) hátha jobban megjön ak edve:P
2009. jún. 21. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:

élvezi a barátnőd a szexet, úgy értem van orgazmusa? lehet hogy itt a baj, hogy nincs, és csak kötelességének érzi az egészet..és emiatt van a heti 1!beszélgessetek erről őszintén, kérd meg, hogy mondja el, hogy mi a baj, és kísérletezzetek, mert azt nem tudom elképzelni, hogy élvezi, de nem kívánja, sőt visszautasítja!

nem veled van a baj, ebben biztos lehetsz!

22l

2009. jún. 21. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Szitne mindig együtt van orgazmusunk, már ezerszer megbeszéltük a dolgot de már eljutottunk odáig hogy a fogamzás gátló tabletta tesz ezt. Mert amikor van a 8 napos tabi szünet akkor teljesen más, és ezt ős is mondta, hogy ha nem szedi sokkal jobban áll a dologhoz. Mondtam neki hogy akkor sűrgősen vltson gyógyit, most már azt várom hogy elmenjen nődokihoz, de ha ezsem oldaná meg akkor én nem tudom...
2009. jún. 21. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
hát akkor szerintem is másik gyógyszer kéne sürgősen..aztán meg kiderül, hogy mi van, szurkolok :)
2009. jún. 21. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

nálunk a minimum egy héten 4-5. Remélem a másik gyógyszer jobban beválik és nem nyomja le ennyire a libidóját.

18/L

2009. jún. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!