Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta lett ennyire divat az anál "szex"? Akik csinálják nem félnek attól, hogy fertőzés (tudom, Gumi), vagy aranyér, vagy bármi más?
Figyelt kérdés
nem gondoljátok,hogy undorító abba a lukba dugdosni a péniszeteket,ahol a párotok,mondjuk nemrég kitolt 1 kalap sz*rt ?!2009. jún. 20. 23:06
21/22 anonim 

válasza:

ennek ellenére ez még mindig ne megy fórum:) ha meg megmondta a véleményét abban sem látok nagy bajt
22/22 anonim válasza:
úristen emberek ,ne támadjátok már egymást!! Aki szereti csinálja aki ,nem az nem!4 ennyi el kell fogadni ,h ez is létezik!! Nem kell támadni egymást, én is azon a véleményen voltam ,h undorító és teljesen felháborított az egész, de egyxer szeretkezés közbe a barátom elkezdett ott tüsténkedni , és én élveztem .. aztán azóta fordult a kocka .. Nem kell ezt elítélni , alkalom szüli a módszereket.. Van aki szereti nyalogatni a lábújakat , cipőt ezt pl , ezt én nem értem ,de na és?! nem ítélem el egyből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!