Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta lett ennyire divat az anál "szex"? Akik csinálják nem félnek attól, hogy fertőzés (tudom, Gumi), vagy aranyér, vagy bármi más?
Jajj, de örülök ennek a kérdésnek! Én is pont fel akartam tenni, hogy mióta és mitől lett ekkora divat az anál szex? Ez tök undorító, könyörgöm a segglukunk a szarásra lett kitalálva, nem a dugásra! Bocs, de ezt nem lehet másképp mondani. Mi jön ezek után? A fülszex? Nagy divat lesz a csaj fülébe élvezni? Nekem már a lábszex is durva volt, de az análszex... Hála istennek a párom is így gondolkodik, pedig ő még csak 22 éves. Ha mondjuk netalán tán mégis azt akarná, akkor megmondanám neki, hogy na fiam, akkor most kimész, kiveszel a hűtőből egy répát vagy egy uborkát, feldugod magadnak, és majd ha te élvezted, akkor megbeszélhetjük a további részleteket.
25/L
Mióta divat? Megközelítőleg az ókor óta...
Miért nem félnek az emberek a betegségektől? Mert aki helyesen csinálja nem kap el betegséget.
Undorító? Van, akinek az. Az ne csinálja. De most őszintén téged mit zavar, hogy más csinálja?
Gondolom akkor puncit nyalni vagy sz0pni is undorító szerinted, mert ott meg a hugycső van, és ennyi erővel egymás szájába is vizelhetnétek nem?
:DD
jót nevettem :D
amúgy nekem is a barátom ezen a véleményen,van mint én.
meg manapság már van köldökszex is XDDD
és a csaj még nyögött is hozzá XD
aszittem behalok :DDD
tulajdonképpen nem ez nem "análszex" hanem : segglyuk,végbélszex.
pfejj.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24
Igaza van mégis le van pontozva (:
Sok a beszűkült látókörű, prűd ember ezen az oldalon..
Ennyi erővel a sima szex is fujj meg jajj, mert milyen undorító, hogy egymásnak dugdossuk, ahol pisi jön ki meg havonta vérzünk..
Szerintem akik normálisan csinálják, azok nem minden nap análoznak.
És amúgy is alkatfüggő, mert van akinek már egy alkalomtól is aranyere lesz, vagy bármi.
Mértékkel kell csinálni, és úgy igenis jó érzés.
Arra pedig gondoltál már, hogy orálnál sokkal de sokkal nagyobb a fertőzés esélye?
Utolsó!
Ez nagyon igaz! Ez az oldal tele van tudatlan tizenévesekkel, akik csupa marhaságot irogatnak. Kb a válaszok 80%-a ilyen.
Elég ha csak megnézed a fogamzásgátlás részt, ahol emberek válltig állítják, hogy tabletta + óvszer mellé azért a biztonság kedvéért használjunk még egy kis hüvelykúpot meg spermicid zselét is, és akkor megszakítással már talán nem lesz semmi gond, de még így se 100%!
Aztán ha olyat írok, hogy Pearl-index csak pislog. Vagy mégroszabb, kigoogle-ozza, hogy mit jelent aztán fokozza a h*lyeségét.
no comment...
Az lenn a jó, hogy akinek gőze nincs valamiről nem szól bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!