Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte minden egyes alkalommal miután egy fiút orálisan kielégitünk (el is megy) utána ki megy a mosdóba?
Figyelt kérdés
Elnézést ha hülye kérdését tettem fel,de még nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren és mindig ilyenkor azt gondolom,hogy valamit rosszul csináltam és ezért van mindez, hogy amit én úgymond nem jól csináltam azt ő "helyre hozza" ott kint egyedül a wc-ben:P.2009. jún. 20. 22:51
11/11 anonim 

válasza:

Ha kicsit erősebben szívod akkor is előjöhet vizelési inger.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!