Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte minden egyes alkalommal miután egy fiút orálisan kielégitünk (el is megy) utána ki megy a mosdóba?
Figyelt kérdés
Elnézést ha hülye kérdését tettem fel,de még nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren és mindig ilyenkor azt gondolom,hogy valamit rosszul csináltam és ezért van mindez, hogy amit én úgymond nem jól csináltam azt ő "helyre hozza" ott kint egyedül a wc-ben:P.2009. jún. 20. 22:51
1/11 anonim 

válasza:

Kimegy megmosni. Tulajdonképpen csak ennyi a Titok. Nyugodj meg, semmi rejtélyeset nem csinál!
2/11 anonim 

válasza:

"helyre hozza" :DDDDDDDDDD (elképzeltem):D:D ez komoly volt:DDD
Fogalmam sincs, de az én pasim is ezt csinálja, szal a válaszokra én is kiváncsi vagyok:D
3/11 anonim 

válasza:

Altalaban megmossak utanna :) Vagy sokszor vizelesi inger miatt, es akor emg pisilni megy :) Bar ezek csak az en tapasztalataim
4/11 anonim 

válasza:

Ur isten, hat persze, hogy megmossa. Miert nem kerdezitek meg, hogy szivem hova mesz?
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most azért kicsit megnyugodtam
2009. jún. 20. 22:55
7/11 anonim 

válasza:

jaaj..ezen kicsit röhögtem..nem bunkósából, de tényleg nem olyan szörnyű dolog ezt megkérdezni..:)ha valamit nem értesz kérdezz, max röhögtök egy jót..
22l
8/11 anonim 

válasza:

Én nem szoktam megmosni, csak megyek pisilek egyet..
9/11 anonim 

válasza:

Ha maradt rajta "anyag" akkor azt lemosni, és/vagy pisilni - orgazmus után mindkét nemnél gyakori a vizelési inger.
Ez teljesen normális, nem hiszem, h bármit is rosszul csinálnál. :)
17/L
10/11 anonim 

válasza:

HA jol le...ápoltad :)
akkor biztos nem kell +mosnia
vagyis csak vizelési inger kehet előfordul
ha pedig egy férfi elélvez akkor még 1 kielégülést 15percen belül nehéz csinálnia
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!