Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok ti mennyiért feküdnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyiért feküdnétek le egy férfivel ha nagyon kellene a pénz, ö meg felajánlaná?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 15:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
semennyiért. ha annyira szükségem lenne a pénzre, előbb kezdenék el drogot árulni, vagy rabolni, mintsem a testemet áruljam..még ha csak 1 alkalomról is lenne szó..
2009. jún. 20. 21:10
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
Szentem ezt majd mond el azután is, mikor 2 hete nem ettél. Biztos vagyok benne, hogy nem így gondolnád. Csak hát most megvan mindened és nem kell plussz pénz, ezért mondod ezt.
2009. jún. 20. 22:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ismersz egy pasit, akivel el tudnád képzelni...

Aztán meghív egy hétvégére egy szép helyre...

Összejöttök élvezitek egymást...

Vesz neked ezt, azt. Szép ruhát talán ékszert is...

De a következő héten nem hív, nem jelentkezik...

Akkor most k..va voltál a hét végén vagy mi ?

Könnyű lek..vázni valakit.

A hozzászólásokat olvasva két klasszikus vicc jut az

eszembe :

A fiúknak :

Mi a különbség a k..va és a büdös k..va között ?

A k..va mindenkivel lefekszik, a büdös k..va meg csak

veled nem.

A lányoknak :

Kefélnék egy jót, de akkor hogy maradok tisztességes

háziasszony ? A kettő együtt nem megy.

2009. jún. 20. 22:24
 24/29 anonim ***** válasza:
54%

Utolsóval egyetértek..amig minden a segge alatt van az embernek,addig álszenteskedik,utána vissza vennél az arcodból azt hiszem ,ha nem lenne lakásod,autód,kajád,semmid.. az más kérdés,hogy akkor nem igen dugna meg senki még ingyen sem.

kérdésre válaszolva: ha nagyon kellene a pénz,akkor nyilván nagyon kevésért is.

2009. jún. 20. 22:25
 25/29 anonim válasza:
100%
így van.aki még sosem volt éhes,az nem tudja milyen érzés ezen vívódni.Szerencsére én csak a vívódásig jutottam,bár napokon át sírtam,de nem tettem meg és így utólag örülök neki.De hozzá teszem,nekem szó szerint ételre,rezsire kellett volna a pénz.
2009. jún. 20. 22:27
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
még h minden nő q...a,hát te azt hiszed van a világon annyi pénz amivel meg lehet mondjuk az anyai szeretetet fizetni,vagy a szerelmes lány könnyeit amit a szeretett fiúért hullat,ha mondjuk nincs a közelében,vagy a szűz lány bizalmát,mikor odaadja a testét ,lelkét,annak akit igazán szeret....nagyon cinikus vagy fiatal létedre ,kedves válaszoló,és gondolom van édesanyád mint mindenkinek,nem szép hogy igy vélekedsz, hisz ő is nő,a világra hozott téged,ami mellesleg nem egyszerű művelet,ajánlom nézz meg egy naturális videót egy szülésről,legtöbben napokig a hatása alatt vannak,pedig rég tudják h a gyereket nem a gólya hozza...és te MINDEN nőt megfizethető lotyónak tartasz,éppen h sohasem tudod semmivel viszonozni neki,h éppen TÉGED szült erre a világra.csupán a léted köszönheted neki ....te butus
2009. jún. 20. 23:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Nincs az a pénz! Ha nem lennék házas akkor sem! Eladnám a fél vesém!!!
2009. jún. 20. 23:48
 28/29 anonim ***** válasza:
41%

Túlzás, hogy minden nő rib lenne, de sajnos tényleg nagyon sok annak mondható, főleg a fiataloknak háát mondjuk 90%-a min. Szomorú. Főleg a szebbek, akiknek még a hiúságát is legyezgeti a sok kan. És igazából egy szót nem lehet szólni, hiszen ez a természetes. A nőnek alaptermészete a megosztás... mint a virág, ami mindenkinek illatozik.

egy sokat csalódott srác

2009. jún. 21. 00:21
 29/29 anonim ***** válasza:
valami agyatlan b.arom lenulla százalékolt. azért mert nem vagyok és nem is leszek SOHA r.ibanc?! most is csóró munkanélküli vagyok b.asszátok meg! mégsem du.gatom magam pénzért! a BÜSZKESÉGEMET NEM LEHET PÉNZÉRT MEGVENNI!! de ti, ti sekélyes b.armok hogy is érthetnék hogy miről beszélek...
2009. jún. 21. 13:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!