Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mennyiért feküdnétek le egy férfivel ha nagyon kellene a pénz, ö meg felajánlaná?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 15:55
11/29 anonim 

válasza:

balfas zok azok, akik ezért fizetnek, az az igazság.
Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!
hűha
13/29 anonim 

válasza:

ma 16:01, írtam neked privit :)
14/29 anonim 

válasza:

Luxus-dzsigolókat nem tud valaki beszervezni? :D
18F
15/29 anonim 

válasza:

Attól függ mire kellene a pénz. Ha nagyon nagy bajban lennék, lehet inkább betörnék.. Egyébként 100 alatt nem feküdnék le, mert 100 rongyot máshogy is meg tudok szerezni.
17/29 anonim 

válasza:

Inkább éhen halnék, mintsem így szerezzek pénzt! :S
19/29 anonim 

válasza:

Hát attól is függ, hogy milyen pasival. Egy csövessem aki találta a pénzt és erre költi nem. De ha igényes és nagyon kell a pénz akkor megtenném. Most ettől nem lesz k*rva. De szentem mindenki megtenné, csak most jódolgába nem tudja mit is írjon ide.
20/29 anonim 

válasza:

Mivel nem vagyok ku*rva így semennyiért! Inkább éhendöglenék, mintsem egy olyan pasival csináljam, aki fizet érte!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!