Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek mikor volt orgazmusa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mikor volt orgazmusa először és milyen? Honnan érezted, hogy ez most az?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen véletlenül volt először orgazmusom. 13 voltam amikor buliból felvettem egy napra a nővérem szuper vékony tangáját (haha felnőtt lány vagyok mert tangában vagyok gondoltam), gyaloglás közben éreztem hogy valami bizsereg bennem és az utcán élveztem el. Még akkor nem tudtam mi történik. Persze később amikor otthon maszturbáltam és hasonló érzések jöttek fel akkor tudtam mi történt igazán. :))))
2009. jún. 20. 15:00
 12/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!írhattok még nyugodtan:)

utolsó:ez aranyos:) én anno elkezdtem "hisztizni" mert anyumnak ami kényelmes melltartó ahhoz általában tanga van,és azt nővéremnek adta mindig.Én meg hisztiztem h mért nem nekem adja,aztán így lett nekem is tangám:)

2009. jún. 20. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 15:00-ás.

Van olyan tangám ami gyöngy tangának hívnak, szóval olyan mintha egy gyöngynyaklánc kötné össze a tangát a lábad között. Na abban próbálj meg utcára menni. Egyszer kipróbáltam de egy Meki mosdójában le kellett cserélnem mert vagy 10 percenként csiklóorgazmusom volt. :))))

Minta: [link]

2009. jún. 20. 15:49
 14/14 A kérdező kommentje:
hát asszem ilyet se veszek:DDD
2009. jún. 20. 16:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!