Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt orgazmusa először és milyen? Honnan
érezted, hogy ez most az?
Magamnak már sokszor idéztem elő csiklói orgazmust, de tegnap a barátom maszirozta és teljesen másvolt, jobb volt és éreztem h beleremegek...hüvelyi orgazmusom még nem volt (nem tudom h most konkrétan melyikre gondolsz), de ez a Csiklói is nagyszerűű ..nefélj! érezni fogod!!=))
2009. jún. 20. 10:28
2/14 A kérdező kommentje:
tegnap csináltam és kb. 6-7perc után beleremegtem és a lábam is mintha rángatózott volna egy picit,iszonyatosan jó érzés volt.Akkor ugye ez volt a csiklóorgazmus?
Köszönöm szépen a válaszodat!
SZia! Én 12 voltam (most 26 vagyok:)) Egy akkori tiniujságban olvastam a masztizásról, hát gondoltam, próba szerencse, nem vártam semmit, de véletlenül sikerült :)) És nagyon megijedtem tőle :) De isteni volt. Lassú remegés, ami eluralkodik rajtad és amitől szinte megőrülsz, a gerinced hátrahajlik, a szíved majd kiugrik, és a büvelyed ritmikusan összeszűkül... :)) Szerintem nem lehet nem tudni! Érzed, hogy EZ volt AZ! :)
2009. jún. 20. 11:00
büvely = hüvely természetesen, csak elragadott az emlék :P :)
2009. jún. 20. 11:01
Első válaszoló vagyok:)..és igen,ez az volt! olyan érzés ami iszonyat jo és beleremeg az ember =)), örülök h segitettem!=))
2009. jún. 20. 11:05
6/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
Egyébként azért kérdeztem,hogy kinek mikor volt először orgazmusa,mert sok helyen hallottam,hogy 14évesen még korai ez a dolog,meg hogy még gyerekek vagyunk.De hát nem szexelni akarok még,csak megismerni a testem,megismerni,hogy mi az ami nagyon nagyon jó nekem.Szerintem ez nem korai 14évesen...Szerintetek?
(gondolom rájöttetek,hogy 14/L vagyok:D )
sziaaa.:)
én is 14/L.. vagyok..és énis .csinálom..:) szerintem nem gázos..:) ha neked jóó..akkor csináld nyugidtan..senkinek semmi köze..max a barátodnak.:) és ennyi..meg ha ő csin neked..:) szerintem nem gááz.:)csináld ahogy neked jól esik...:) örülök h segíthettem..puszi.:)
2009. jún. 20. 11:27
8/14 A kérdező kommentje:
ennyi,köszi a válaszodat!:)
nem értem miért lenne ez korai...szerintem pont jókor kezdtem..:D
köszi még egyszer,te is megkapod a (Y) jelet:D
puszi^^
9/14 anonim válasza:
én 13 évesen csináltam először és nincs benne semmi rossz szerintem. Ha azt mondják h fiatal vagy ehhez ne foglalkozz vele. Akkor vagy érett rá mikor elkezded csinálni, amikor elkezd érdekelni a dolog. És ha már most tudod h mi jó akkor később könnyebb lesz a barátodnak kielégíteni téged:)
2009. jún. 20. 13:23
Eggyálltalán nem korai, már ici pici gyerekként is piszkáljuk a nemiszerveket, pontosan azért mert jó érzés! Én 9-10 évesen már csináltam:) 22/L
2009. jún. 20. 13:29