Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már nimfomán kapcsolatnak nevezhető?
1,5 éve vagyok együtt barátnőmmel, bő 1 éve szexelünk is.
Heti 3-4x találkozunk, de nagyon ritkán van, hogy nem szeretkezünk. Ha esetleg nem, még akkor is van petting. Ez már nimfománia nálunk?

ez nem nimfománia. a nimfománia egy betegség a nőknél, ami azt jelenti, hogy folyamatosan szexelni akar, és sosem elégül ki.
ez normális. mi mindennap szoktunk...

Nem nimfománia, de hogy a pokolra kerültök az biztos, meglátod !!!
Tesék beszélgetni, cukrászdába járni stb., nem kell mindig szexelni, ez egy borzalom ...
(jó csak poén volt, dehogy gond, én ismerek olyat, ezt figyeld, akinek a napi 8 !!!!! is átlagos !!!!)

Francokat!!!! Nekem volt nimfomán nőm!!!! Heti 7X találkoztunk és mindennap többször sexeltünk, sosem volt elég neki a kolbász! Nekem már majdnem leesett a farkam, elvégre nem vagyok tenyészcsődör....pedig jól bírom a strapát....De fel kellet adnom... :)) aki meg nem élvez el az pedig a frigid...
Ti csak kívánjátok egymást! De örülj neki :P

utolsó, mielőtt leírsz valamit nézz utána, nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal.
Nimfománia:
Csillapíthatatlan nemi vágynőknél, amely gyakran még közösülés esetén sem nyújt kielégülést. A nimfomán nőnek állandó késztetése van a szexuális együttlétre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!