Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez már nimfomán kapcsolatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már nimfomán kapcsolatnak nevezhető?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyok együtt barátnőmmel, bő 1 éve szexelünk is.

Heti 3-4x találkozunk, de nagyon ritkán van, hogy nem szeretkezünk. Ha esetleg nem, még akkor is van petting. Ez már nimfománia nálunk?

2009. jún. 20. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Heti 3-4 szex normális és egészséges. Majd ha napi 16x csináljátok, nem tudtok nélküle meglenni, és akadályoz a mindennapi tevékenységekben a szex, vagy annak hiánya, akkor elgondolkozhattok...
2009. jún. 20. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
nimfomán? ugyan már. Ez normális, a nimfománia pedig betegség.
2009. jún. 20. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

ez nem nimfománia. a nimfománia egy betegség a nőknél, ami azt jelenti, hogy folyamatosan szexelni akar, és sosem elégül ki.

ez normális. mi mindennap szoktunk...

2009. jún. 20. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

Nem nimfománia, de hogy a pokolra kerültök az biztos, meglátod !!!

Tesék beszélgetni, cukrászdába járni stb., nem kell mindig szexelni, ez egy borzalom ...

(jó csak poén volt, dehogy gond, én ismerek olyat, ezt figyeld, akinek a napi 8 !!!!! is átlagos !!!!)

2009. jún. 20. 09:53
 5/8 Thurston ***** válasza:
79%
A nimfománia az, amikor nem tudsz kielégülni, akármennyit szexelsz.
2009. jún. 20. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Francokat!!!! Nekem volt nimfomán nőm!!!! Heti 7X találkoztunk és mindennap többször sexeltünk, sosem volt elég neki a kolbász! Nekem már majdnem leesett a farkam, elvégre nem vagyok tenyészcsődör....pedig jól bírom a strapát....De fel kellet adnom... :)) aki meg nem élvez el az pedig a frigid...

Ti csak kívánjátok egymást! De örülj neki :P

2009. jún. 23. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó, mielőtt leírsz valamit nézz utána, nem igazán vagy tisztában a fogalmakkal.

Nimfománia:

Csillapíthatatlan nemi vágynőknél, amely gyakran még közösülés esetén sem nyújt kielégülést. A nimfomán nőnek állandó késztetése van a szexuális együttlétre.

2009. jún. 23. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Te hallod! Én pont ezt írtam csak nem szaknyelvben hanem tapasztalatból.... Az, hogy egész nap sexelni akart szerintem fedi a csillapíthatatlan nemi vágyat.... Jó el tudott élvezni 2 percenként, de mindig nyomni akarta az ágyat. Inkább olvasd el figyelmesen mit írnak mások!
2009. jún. 24. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!