Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt eddig a legkisebb pénisz amivel találkoztatok?

Figyelt kérdés

13 cm hossz, 3,5 cm vastag a péniszem, ez miatt nagyon aggódom. A párkapcsolataim eddig még nem jutottak el a szexig, de a félelmem miatt nem is bánom.

17/F

2009. jún. 19. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én barátomnak kb akkora, mint neked :) 2éve együtt vagyunk, és nagyon jó a szex!!! Kicsi, de játékos :D! De amúgy ez a méret nem is számít nagyon kicsinek, hanem olyan átlagos! Voltam már 18cm-es péniszű fiúval is, de az nagyon fájt, mikor tövig benyomta! Azt hittem szétszakadok!!! Szóval nekem tökéletes a 13-as! Amúgy ha "félsz", hogy nem leszel elég egy csajnak, keress alacsonyabb lányt, általában rövidebb a hüvelyük vmennyivel. Én is 158 cm vagyok, és utálom a hosszú péniszt..
2009. jún. 20. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:

10:33:

De igen, létezik. Olvastam már róla. Alig 1cm-es a legkisebb merev állapotban, amivel találkoztak az orvosok. Mikropénisznek hívják.

16/L

2009. jún. 20. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
25/L vagyok jó pár kapcsolatom volt már! Az átlagos méret olyan 15 cm de ez egy átlag.A páromnak is kb ekkora lehet isteni vele. Voltam már olyan pasival, hogy nagyobb volt és vastagabb is azt hittem hogy szétszakad a méhem. Mintha szurta volna valami.Szóval a te méreted jo egyáltalán nem kicsi
2009. jún. 20. 14:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!