Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt eddig a legkisebb pénisz amivel találkoztatok?
13 cm hossz, 3,5 cm vastag a péniszem, ez miatt nagyon aggódom. A párkapcsolataim eddig még nem jutottak el a szexig, de a félelmem miatt nem is bánom.
17/F

nem kell paráznodcsak magabiztosan.a szexben sőőt egykapcsolatban nem ez a legfontosabb. csak bánjvele jol.ez legyen a legkisebb baj haha.
sok sikert

én 16nál kisebbel még nem találkoztam:)
de ne aggódj , lehet hogy látványra kicsit meglepődik majd(bár a 13 annyira nem is kicsi)de mutasd meg neki hogy használni kell tudni:)

Nekem 14 centis és 22 éves vagyok (ergó már max csak kisebb lesz :D ), de ahogy felnöttem egyre kevésbé érdekelt a méret, inkább a technikára hagyatkoztam. Szerintem bevált, sok barátnőm volt mindegyiket ki tudtam elégteni. Mostani barátnőmnek sem lehet panasza, aktusonként 3-5ször élvez (szerencsére Ő ilyen spriccelőset is tud :) ), ugyhogy én ezt a konkluziot vontam le:
Akinek nagy van nem motivált és azthiszi a méret a minden, akinek kisebb az meg jobban igyekszik ezáltabb jobb partner lesz az ágyban.
Ámen.

A barátomnak sincsen túl nagy, de nekem tökéletesen megfelel.
Találkoztam már naggyal is, az úgy tudott fájni, mint az őrület.:S

szia .. hát szerintem nem gáz.Csak jol használd;)
amugy meg én is parázzok bármint én csaj vagyok de én se vagyok megelégedve a nemiszervemmel.:S
15/L

09:55
Erektált állapotban szerintem lehetetlen hogy ilyen kicsi legyen valakinek. Ha úgy 2 centis akkor mekkora mikor "nem áll fel"? 1centis vagy 8 milis? na ne már. kamu!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!