Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beteges ha szerelmes vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges ha szerelmes vagyok Belé (amolyan "plátói szerelem"), de csak úgy tudom elképzelni Vele a szexet ha csak magára gondolva megdug?

Figyelt kérdés
Ő nem tudom mit érez, nem is valószinű, hogy megfog történni, de csak igy tudom elképzelni... :/ Tényleg megtennék bármit, hogy Neki jó legyen, úgysem aza húderomantikus tipus a srác... :S
2009. jún. 19. 17:16
 1/6 A kérdező kommentje:
eleve is ezt hallom Róla, hogy csak igy simán, a lány érzelmeit lesz*rva megdugja őket... :/
2009. jún. 19. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy jól értem, amit írtál. De igen, beteges. Miért akarod, hogy "csak úgy" megdugjon? Szerelmes vagy belé, bármit megadná neki, megdugatnád(bocs a kifejezésért) magad, de nem tudod, hogy ő mit érez irántad, de valószínűleg, csak egy tárgynak tekintene az ágyban. Neked ez kell? Ezzel elmondtam a véleményemet. Keress jobbat, aki szeretni fog, aki megérdemel téged!

L, 18

2009. jún. 19. 17:37
 3/6 A kérdező kommentje:
az érintésébe szerettem bele... :/ és csak azt akarom hogy Neki jó legyen :/
2009. jún. 19. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez volt a célja, hogy beleszeress az érintésébe és legközelebb meg már megfektessen...Bocs, de ne legyél ennyire naív, elsősorban magadnak akard, hogy jó legyen, nem ilyen bunkó állatnak, akit nem te érdekelsz, max. a tested. De mire mész vele??Ha megkap, többet már nem is fogsz róla hallani. Hagyd a francba.

Első voltam.

2009. jún. 19. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leirni, hogy sztem nem volt célja én csak mint barátot öleltem meg először és akkor jöttem rá, hogy én ebbe szerelmes lettem. ha jól tudom egyeltalán nem tetszek neki és még megdugni sem akar.
2009. jún. 19. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Orulj neki. Csak fàjdalmat okoznàl magadnak.
2009. jún. 19. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!