Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért velem egyet abban, hogy a szex a felnőtteknek való, nem a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Felnőtt=18 év feletti. Aki 14 éves, de "sokkal érettebb a koránál", az nem felnőtt!! :D :D2009. jún. 19. 10:56
11/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem a 18-at, h a szülinap másnapjára hipp-hopp megérnek az emberek, csak körülbelülre. Van, aki sokkal később érik meg :)
2009. jún. 19. 12:27
12/17 anonim 

válasza:

Van aki korán érő típus, és ha már 16 évesen tisztában van mindennel és úgy érzi fel van készülve a dologra akkor miért ne? Én is 16 évesen vesztettem el a szüzességemet és nem bántam meg, pozitív élmény volt semmi kellemetlen! De 14-05 éveseknek nem való pláne hogy vannak itt olyan lányok akik 17 évesen az alap dolgokkal nincsenek tisztában, ők még 20 évesen se feküdjenek le inkább senkivel!:)
13/17 anonim 

válasza:

Nem a szám dönti el hogy felnőtt vagy-e, hanem az hogy hogy gondolkodsz.
14/17 anonim 

válasza:

Utolsónak teljesen igaza van.
Szóval én vele értek egyet és semmiképp sem veled.
16L
15/17 A kérdező kommentje:
Jójó, de statisztikák szerint a 16 évesek több, mint fele él szexuális életet. És nem hiszem, h van közöttük olyan, aki azt mondja, h hát igen, ez nekem még nem lenne való, mert mindenki érettebbnek hiszi magát a koránál. Akkor most hogy van ez? Ha majdnem mindenki érettebb, akkor mihez viszonyítunk? Én személy szerint sokkal érettebbnek gondolom azokat, akik belátják, h ez nekik még nem való. Sokkal felnőttesebb gondolkodás, nem az a bizonyos lázadó kamasz.
2009. jún. 22. 16:25
16/17 anonim 

válasza:

Hát nem tudom, én 15 évesen vesztettem el, mégis normális felnőtt ember lett belőlem. A 15 éves nem kisgyerek, hanem kamasz. Szerintem az egész azon múlik, hogy mennyire felelősségteljes az illető. Ha valakik képesek a védekezésre, felelős gondolkodásra, akkor én nem sajnálom tőlük ezt a fajta örömszerzést.
17/17 A kérdező kommentje:
Ismerem a 14-15 éves korosztályt, húgom annyi idős, ismerem az osztálytársait, azontúl magam is voltam annyi. Gyerekek még.
2009. júl. 3. 10:41
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!