Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki ért velem egyet abban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ért velem egyet abban, hogy a szex a felnőtteknek való, nem a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Felnőtt=18 év feletti. Aki 14 éves, de "sokkal érettebb a koránál", az nem felnőtt!! :D :D
2009. jún. 19. 10:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem 17L
2009. jún. 19. 10:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elmúltam már 18, de nem teljesen értek egyet. Szerintem a 16 éves kor inkább reálisabb határ a szexel való ismerkedésre, de előtte én is korainak tartom. Aki érettebb a koránál, az tud várni, amíg tényleg érett lesz.
2009. jún. 19. 10:59
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
36 éves vagyok, és pont 16 évesen kezdtem el. Sajnáltam volna azt a kihagyott 2 évet, pedig nem csináltuk sokszor. Abszolút éretteknek éreztük magunkat mindketten rá. A szüleink nem nagyon szóltak közbe, anyám annyira jófej volt, hogy kaptam tőle egy halom óvszert, "tudodmire vigyázz" és kivágtatott nagy vörösen a szobámból. Nem volt az a felvilágosítóbajnok, de rájöttünk magunk is mit hová kell dugni :))))
2009. jún. 19. 11:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyik korban sem volt, hogy általános lett volna a 18 éves kor vagy afelett elkezdett szexuális élet. Korábban ment a házasodás, illetve már a fiatalok is szintén korábban elkezdték a szexuális életet (16-17 évesen, mint kb ma). Egy 18 éves lány nagyanyáink korában már sokszor gyermeket nevelt.
2009. jún. 19. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

nem teljesen értek veled egyet,mert pl. 16-17 éves lány/fiú elég érett lehet,a szexhez,de nem felnőtt,mert nem múlt 18éves.De az igaz,hogy nem 14évesen kéne lefeküdni fűvel-fával,mert azt meg is bánhatják,meg később rossz emlékként is megmaradhat...Én megfogadtam,hogy ha összejövök egy pasival tuti,hogy 1évnél hamarabb nem adom neki oda a szüzességemet és 16-17éves koromnál hamarabb sem

Tehát ha pl. jövőhéten összejövök vkivel akkor sem feküdnék le vele 1év múlva,csak 16 körül:D

14/L

2009. jún. 19. 11:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egyet értek, hogy 14 évesen még gyerek valaki, és nem kellene szexuális életet élnie. Viszont nem kéne ezt is nagykorúsághoz kötni. Nem látok abban semmi kivetni valót, ha valaki 16 éves kora körül már szexuális életet él.
2009. jún. 19. 11:06
 7/17 A kérdező kommentje:

"Aki érettebb a koránál, az tud várni, amíg tényleg érett lesz."

Ez tetszik ,teljesen igazad van :)

Köszönöm nektek a válaszokat, h nem támadtatok le! Nem értünk teljesen egyet, de több válaszban nagyon jó dolgokat írtatok! Tetszik pl. a 14 éves lány hozzáállása, remélem, ha tényleg lesz pasid, tartod is magad hozzá - a saját érdekedben :) Abban azonban úgy látom, egyet értünk, h 14-15 évesen nem kéne szexelni, mégis tele van az oldal ilyenekkel..

Ja: nagyanyáink más eset, ők 16 évesen házasodtak. Nem hiszem, h ma túl sok 16 éves a gyereknemzésért szexelne!

2009. jún. 19. 11:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek a válaszolókkal. 14 évesen, meg van aki még hamarabb elkezdi a sexuális életet az tény, hogy nagyon korai. 16-17 éves korában szerintem nem korai már. Meg másrészt, véleményem szerint attól hogy valaki betölti a 18. életévét nem változik meg hirtelen semmi. Nem lesz hirtelen felnőtt, és érett gondolkodású. Én most töltöttem be nemrég, de nem sok változást érzek.
2009. jún. 19. 11:59
 9/17 anonim ***** válasza:

a 14/L vagyok megint:

Hát tuti,hogy tartani fogom magam ahhoz,egyébként meg,így ki is derül,hogy mit akar a pasi,mert ha tényleg szeret akkor meg fog várni:)

Egyébként hallottam,olyat is,hogy egy 14éves híresztelte,hogy már nem szűz...és ezzel azt gondolta,hogy vagány..én meg röhögtem,mert nem attól lesz vki vagány mert,már nem szűz..

De a legdurvább ez:

" 13 éves leszek, még nem menstruálok, de van egy barátom (14), már egy éve járunk. Azt hiszem szeretne velem lefeküdni. Még ő is szűz. Nagyon szeretem őt és örülnék ha én vehetném el a szüzességét a szerelmemnek. Ő azt mondja neki már feláll.

Lehet úgy is szexelni, hogy vki még nem menstruál?

Lehet valami bajunk tőle ha így csináljuk?

Mi az a petting?"

Válasz:

"Szexelni lehet ugyan menstruáció nélkül is, de nem érdemes: azt jelzi ugyanis, hogy a szervezeted még nem áll készen a szexre. Ha a barátod pénisze feláll, az természetes dolog, de nem biztos, hogy ejakulál is már (vagyis sperma távozik a péniszéből). Mindez arra utal, hogy még várnotok kell!

Nyugi, van időtök, addig is ott van az, amit pettingnek neveznek, jó, hogy rákérdeztél. Petting = simogatás. Csókok, ölelés, összebújás, eleinte ruhában - később meg... no, de arra is ráértek még, idő, mint a tenger!"

Ezt a www.neon.hu-n olvastam.Megdöbbentem,nekem anno,eszembe se jutott volna,hogy lefeküdjek valakivel mielőtt elkezdek mensizni....Felelőtlen dolog lenne ettől a lánytól ha lefekszik a fiúval...

14/L

2009. jún. 19. 12:08
 10/17 anonim ***** válasza:
12.08--->ez nagyon durva :S:S azért aki le akar feküdni valakivel az legaláb ilyenekkel legyen tisztában szerintem... am meg 14/L vagyok de az elsőhöz még én is várok legalább 2 évet... :)
2009. jún. 19. 12:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!