Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért velem egyet abban, hogy a szex a felnőtteknek való, nem a gyerekeknek?

nem teljesen értek veled egyet,mert pl. 16-17 éves lány/fiú elég érett lehet,a szexhez,de nem felnőtt,mert nem múlt 18éves.De az igaz,hogy nem 14évesen kéne lefeküdni fűvel-fával,mert azt meg is bánhatják,meg később rossz emlékként is megmaradhat...Én megfogadtam,hogy ha összejövök egy pasival tuti,hogy 1évnél hamarabb nem adom neki oda a szüzességemet és 16-17éves koromnál hamarabb sem
Tehát ha pl. jövőhéten összejövök vkivel akkor sem feküdnék le vele 1év múlva,csak 16 körül:D
14/L

"Aki érettebb a koránál, az tud várni, amíg tényleg érett lesz."
Ez tetszik ,teljesen igazad van :)
Köszönöm nektek a válaszokat, h nem támadtatok le! Nem értünk teljesen egyet, de több válaszban nagyon jó dolgokat írtatok! Tetszik pl. a 14 éves lány hozzáállása, remélem, ha tényleg lesz pasid, tartod is magad hozzá - a saját érdekedben :) Abban azonban úgy látom, egyet értünk, h 14-15 évesen nem kéne szexelni, mégis tele van az oldal ilyenekkel..
Ja: nagyanyáink más eset, ők 16 évesen házasodtak. Nem hiszem, h ma túl sok 16 éves a gyereknemzésért szexelne!

a 14/L vagyok megint:
Hát tuti,hogy tartani fogom magam ahhoz,egyébként meg,így ki is derül,hogy mit akar a pasi,mert ha tényleg szeret akkor meg fog várni:)
Egyébként hallottam,olyat is,hogy egy 14éves híresztelte,hogy már nem szűz...és ezzel azt gondolta,hogy vagány..én meg röhögtem,mert nem attól lesz vki vagány mert,már nem szűz..
De a legdurvább ez:
" 13 éves leszek, még nem menstruálok, de van egy barátom (14), már egy éve járunk. Azt hiszem szeretne velem lefeküdni. Még ő is szűz. Nagyon szeretem őt és örülnék ha én vehetném el a szüzességét a szerelmemnek. Ő azt mondja neki már feláll.
Lehet úgy is szexelni, hogy vki még nem menstruál?
Lehet valami bajunk tőle ha így csináljuk?
Mi az a petting?"
Válasz:
"Szexelni lehet ugyan menstruáció nélkül is, de nem érdemes: azt jelzi ugyanis, hogy a szervezeted még nem áll készen a szexre. Ha a barátod pénisze feláll, az természetes dolog, de nem biztos, hogy ejakulál is már (vagyis sperma távozik a péniszéből). Mindez arra utal, hogy még várnotok kell!
Nyugi, van időtök, addig is ott van az, amit pettingnek neveznek, jó, hogy rákérdeztél. Petting = simogatás. Csókok, ölelés, összebújás, eleinte ruhában - később meg... no, de arra is ráértek még, idő, mint a tenger!"
Ezt a www.neon.hu-n olvastam.Megdöbbentem,nekem anno,eszembe se jutott volna,hogy lefeküdjek valakivel mielőtt elkezdek mensizni....Felelőtlen dolog lenne ettől a lánytól ha lefekszik a fiúval...
14/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!