Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy lenne a továbbiakban jó? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
Van 1 srác, akivel jártam, de szakítottunk! Most ismét együtt vagyunk, de csak titokban és csak sex van köztünk! Ő akarta így, én pedug belementem! 2 hónapja csináljuk ezt! De nekem mér nem megy, többet akarok! De Ő nem, mert anno megcsaltam! És komolyan nemtudna bennem megbízni ismét! Néha pedig úg érzem, h még szeret, néha pedig semmi! MIért van ez?2009. jún. 18. 20:37
1/6 anonim 

válasza:

szerintem csak kihasznál és megaláz ezzel, biztos nem tudja feldolgozni, hogy anno megcsaltad, és így akar "büntetni".szakíts vele, ha szenvedsz emiatt, semmi értelme, találsz majd mást, aki nem csak azt akarja
2/6 anonim 

válasza:

Érdekes! Arra jó vagy neki, hogy kielégítsd, kapcsolatot meg nem akar?! Sztem is keresned kellene vkit aki megbecsül.
3/6 anonim válasza:
Úristen! Azonnal fejezd ezt abba!! Legyen büszkeséged és ne engedd, hogy kihasználjon! Gondolj csak bele, hogy ez neki mennyire kényelmes kapcsolat. Megkapja amit akar, nem kell érte küzdenie, de nincsenek elvárások...
Legyen egy kis büszkeséged!
Hagyd el! Ha szeret téged akkor nem akar elveszíteni és ő fog utánad menni. Ha hagy elmenni akkor jön más aki ADNI is tud, és hidd el, hogy sokkal boldogabb leszel!
Üdv: egy jóakaród!
4/6 anonim 

válasza:

De azt sem kellene figyelmen kívül hagyni hogy mikor kapcsolatuk volt a leányzó megcsalta őt! Ha akkor nem volt jó neked és lefeküdtél mással most minek akarod? Most ne háborodj fel ha kiábrándult belőled, a szex meg kell neki, ha te meg hagyod....
5/6 anonim 

válasza:

na ja hát igen, nem korrekt amit veled csinál, de te is tehetsz azért erről! megcsaltad....akkormeg? nincs mit várnod
6/6 anonim válasza:
Ha egyszer megcsaltad akkor valamiért nem jó neked. Ezzel elindultál azon az úton, hogy elengedd! Ki kellene tartanod amellett és kinyitnod a szemed. Itt a nyár... Ne vesztegesd az idődet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!