Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnélek megkérni titeket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnélek megkérni titeket, hogy ha nem gond leírnátok egy két jó szexszel kapcsolatos történetet, vagy pikánsabb sztorit? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
Kívácsi vagyok, hogy ti mit éltetek már át ezen a téren:DLehet cikis történet is vagy nem mindennapi vagy csak oylan ami egyszerüen jó volt és írjátok már oda a nemeteket meg a korotokat:D na köszi előre is:D
2009. jún. 18. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Na jo ez nem szex,de azert leirom:D

En egyszer azt a meglepetest csinaltam a paromnak,hogy atmentem hozzajuk,s o kiment a wc-re.En addig levetkeztem s lefekudtem az agyra,juuj mikor bejott s meglatott,mar az ajtoba kezdett vetkezni:D

Amugy lany voltam.

2009. jún. 18. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
nem baj:D az ilyen is jó:D a lényeg,hogy kapcsolódjon hozzá:D köszii:D
2009. jún. 18. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

akkor leírok egy sikersztorit. :) abszolút tökéletes nap.

6hónapja voltunk akkor eggyüt.elmentünk vacsorázni ajándékozás dumcsi satöbbi.naplementében hazaséta. hazaérkezés után mondtam neki h adjon egy kis időt és menjen el zuhanyozni. addig én kicsit összepakoltam a szobát(narancssárga falak narancs függöny, vörös árnyékolófüggöny)kitakarítottam(lepedő,ágyneműcsere vadító vörösre)hangulatvilágítás,füstölő,gyertya,rózsaszirmok, majd még a zuhanyozás közbe kicseréltem a ruháit a szexibb rucijaira (vörös felső,vörös nagyon miniszoknya,ennyi:P)beszóltam h jöhet. addig kimentem a konyhába és megvártam míg bemegy. utánnamentem és körülbelül 1-2 perc smárolás és simogatás után benyultam a szoknyája alá(mivel nemvolt bugyi kicsit egyszerűbb dolgom volt:P) és kicsit (nagyonnagyon:)) nedves volt.picit simogattam a csiklóját majd megkérdeztem h szeretne-e elélvezni és szeretne-e többet is...(szeretek így gonoszkodni:p) sejthető válasz után nekiláttunk hagyományos missziós pózban ahol hamar elélvezett mivel nem nagyon hagytam abba a klitoriszának izgatását.pózcsere(ő került felülre) sikerült még kétszer elélveznie(klitoriszizgatás nélkül)majd vissza hagyományosba ahol kicsit több idő múlva megvolt a negyedik is.egyszerre élveztünk el.(szerinte mivel körülbelül 3 óráig tarott és annyira elfáradtam h elélvezni se tudtam már,úgyhogy aztvesszük megjáccottam az orgazmust, bár nagyon jól esett magömlés nélkül is) majd kicsivel később megkértem rá h szájjal segítsen egy kicsit meg a 'másodikhoz' így már viszont sikerült elélveznem.

nagyon élvezetes este volt és életem eddigi legjobb dugása(a 3 órához hozzájárult az h sunyi módon három óvszert húztam fel :D meg gyakoroltam is h hogyan lehet visszatartani a magömlést)

bocs ha hosszú lett...értékeljétek. kiváncsi vagyok a véleményekre

19/F

2009. jún. 18. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:

előző: nekem tetszik :)

am. nekem hamarosan meg lesz az első, és hát kicsit izgulok, de nem tudok most sokat írni, csak azt, hogy mindketten szűzek vagyunk még. :) kort nem írok, mert úgy is csak lebäsztok, hogy fiatal vagyok, de lány vagyok :)

2010. márc. 29. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:

en leirom az elso alkalmamat mer nem volt olyan de romantikus juhe izemize filmes nyalas cuccos hanem uristen : D

szval 16 eves vagyok most es 15 evesen vesztettem el a baratommal akivel megmindig egyuttvagyok mostmar 2 eve.

nyar volt es masfel evesek lehettunk kb es elotte sok volt a petting amitol elegge kitagultam es szuzhartyam is kiszakadt mar...

na ugyvolt h a haverjanak (aki nagyon jofej, joban vagyunk) volt medence partija amire miis megvoltunk hivva. Minden tokjo volt egyutt voltunk de masokkal is beszelgettunk nagyon laza hangulat volt az egesz aztan bementunk a medencebe ahol elkezdtunk csokolozni es enmar jo ieje terveztem h lfeekszem vele de vartam a tokeletes pillanatot. NA es csokoloztunk a medencebe es benyult a bugyimba nagyon jo volt ahogy a csiklomat izgatta de akkor odasugtam neki h ne itt mer rajtunk kivul voltak meg vagy huszan :D

kimentunk medencebol es elmentunk a teraszra leultunk es beszelgettunk enmeg azthittem mindjar felrobbanok ugy kivantam aztan mondtam neki h elkell mennem wc-re es otthagytam de igazabol a haverjahoz mentem es elkertem tole a szobajanak a kulcat es elmeseltem neki h leakarok vele fekudni es mondta h ez jo otlet mert szegeny norbi (az a baratom neve) majd behal neha annyira kivan de en nem vagyok kesz ra es nem akar kenyszeriteni...es visszametntem a baratomhoz megfogtam a kezet es huztam magam utan kerezte h hova megyunk de en csak annyit mondtam h mjad meglatod...kinyitottam a szobaajtot bementunk aztan bazartam es a kulcsot a zarban hagytam o nezett ram nemnagyon tudta h mit akaork mer napokkal elotte meg mondtam neki h meg nem vagyok kesz ra aztan elkezdtem vadul csokolni megszabaditottam magam a bikini folsom es ledontottem az agyra ott elkezdte a mellemet csokolni es benyult a bugyimba amit nem engedtem neki meg...levettem magamrol a bugyimat fole terdeltem meztelenul es elkezdtem csokolgatni a szajatol a fulen keresztul a f*rkaig mire felis allt neki aztan elkezdett ujjazni es amikor mar amjdnem elelveztem kihuztam a kezet es kerdezte h mivan mer eddig ugy volt h o megujjaz mig elnem megyek aztan en leszopom vagy kiverem neki... es mondtam neki h ma mas lesz es lefektettem es beleultem a farkaba oriasi szemekkel nezett ram es megkerdezte h biztos vagyok-e benne mert csak miatta nemkell megcsinalnom es mondtam neki h 1200% aztan elkezdtem lassan lovagolni rajta de vhogy nem nagyon sikerult ugy XD ezert megfordultunk es o kezdett el mozogni bennem kozbe a mellemet izgatta enmegg a hatat karmoltam a es a nyakat haraptam h ne adjak ki hangos hangokat nemam meghalljak :D es az volt eletem legjobb esteje ketszer elveztem el (hozzateszem emrt nem irtam le h fogamzasgatlos voltam mar akkor is...anyukam...:D) es jha igaz utana ugymentem mint akit szetkurtak...amit nemis csodalok :D de nagyon jovolt es azota rendszereswen szeretkezunk hetente 4-5x es van h naponta tobbszor is es csodaltos a kapcsolatunk jobb mint elobb es sztem meg sokaig egyutt leszunk. :D

16/L

2010. júl. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!