Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bummok éjszakája?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok ha kibérelnénk egy nagy csarnokot(mondjuk Aréna) és rendeznénk ott egy nagy orgiát az itteniekkel? És akkor kiélhetné mindenki a kérdezz-felelek mániáját is :-)2009. jún. 18. 16:46
21/35 A kérdező kommentje:
Ha ugy dugsz valakit, hogy közben msn-ezik simán teherbe eshet...
2009. jún. 18. 17:25
22/35 anonim 

válasza:

A barátnőmnek nem volt orgazmusa, pedig hozzá sem értem! Miért van ez??
23/35 anonim 

válasza:

csodálom, hogy szó nélkül tűrik az itt leírtakat a kedvenc tizenéveseink :D :D
24/35 A kérdező kommentje:
Lehet a nagy bumm kifejezés nem keltette fel az érdeklödésüket. Egyébként szerintem nem olyan hülyék ök csak játszák itt magukat.
2009. jún. 18. 17:34
25/35 anonim 

válasza:

Azt kellett volna kiírnod, hogy "Orgiák-orgiája!?" ... ez már lehet csábítóbb lenne :)
megjátszák magukat? ne legyél ilyen naív :D
27/35 anonim 

válasza:

X fogamzásgátló Y levelének Z szeménél tartok, ZS napja szedem és azóta A alkalommal szeretkeztem B éves párommal, akivel C ideje vagyunk együtt, és D méretű a farka... mi is volt a kérdés?
28/35 A kérdező kommentje:
Bombastico? :-)
2009. jún. 18. 17:40
29/35 anonim 

válasza:

Naon jó lesz. Már most kérdzem: Nem túl pici a 75/D-s mellem 7 évesen? És a barátnőm kérdezi, hogy a kilógó szeméremajak ciki-e? Ja és a virágágyásban megbaszott a pasim. Lehetek terhes, ha egy virágot is belém nyomott?
:D Dőlök a röögéstől XD
30/35 anonim 

válasza:

"Bombastico? :-)"
Nem. Tömeggyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!