Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak milyen ízű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak milyen ízű a folyásuk? Sós, keserű? Vagy milyen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 16:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
első vagyok. köszi annak aki mellettem szólt. de hát úgy látszik csak olyan válaszokat vártak hogy jó. Ha azt írom hogy nem jó ízű már lepontozás. Úgyhogy ide tovább nem írok.
2009. jún. 18. 16:56
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 18. 16:57
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
Én soha nem pontozok le senkit,de mindegy..engem mindig le szoktak. Már megszoktam..attól,hogy kiakadok valakin, még nem jelenti azt,hogy le is pontozom. gyerekes...
2009. jún. 18. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt már hogy a számba keveredett de nem volt keserű, de ezek szerint kinek milyen.... Lehet nem kellemes, van aki ezért nem szeret nyalni, hát van ilyen!
2009. jún. 18. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
sós
2009. jún. 18. 17:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz? Van folyás mensi előtt, meg van váladék amikor élvez a nő.. Lány vagyok, nem tudok válaszolni a kérdésedre.. :)

Az én párom sosem panaszkodott még, mi együtt zuhanyzunk, izgatjuk egymást, így mindketten tiszták vagyunk, és tisztán szexelünk. Így nagyon jó íze van mindennek... :)

2009. jún. 18. 17:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sok lány tudott válaszolni kérdésre! Így énis: sós! Ha megfürdesz akkoris lesz váladék, éshát újszopkodás vagy szopás közben előfordul ha megézed az ízét! 22/L
2009. jún. 18. 17:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Első: a válaszoddal semmi gond, ezen buktam ki: "köszi a lepontozást azoktól a csajoktól akik még soha nem érezték és azt hiszik h az ő ízük milyen jó"

2.

2009. jún. 18. 17:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egészséges a nő, akkor savanykásnak kell lennie (savas kémhatás), ha erősen felizgult, akkor kissé sós, ha gombás (van ilyen), akkor édeskés.

37F (AZ ínyenc) :-D

2009. jún. 18. 17:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

Ha a csaj egészséges, akkor kellemes az ize a szaga. Pláne ha frissen fürdött. Ugy van kialakítva a phja a hüvelynek.

Van amikor kicsit sósabb, de ha már keserű:S ott gond van.

Náha lehet savanykás, mintha savót innál.

2009. jún. 18. 17:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!