Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak milyen ízű a folyásuk? Sós, keserű? Vagy milyen?

Mire gondolsz? Van folyás mensi előtt, meg van váladék amikor élvez a nő.. Lány vagyok, nem tudok válaszolni a kérdésedre.. :)
Az én párom sosem panaszkodott még, mi együtt zuhanyzunk, izgatjuk egymást, így mindketten tiszták vagyunk, és tisztán szexelünk. Így nagyon jó íze van mindennek... :)

Első: a válaszoddal semmi gond, ezen buktam ki: "köszi a lepontozást azoktól a csajoktól akik még soha nem érezték és azt hiszik h az ő ízük milyen jó"
2.

Ha egészséges a nő, akkor savanykásnak kell lennie (savas kémhatás), ha erősen felizgult, akkor kissé sós, ha gombás (van ilyen), akkor édeskés.
37F (AZ ínyenc) :-D

Kedves kérdező:
Ha a csaj egészséges, akkor kellemes az ize a szaga. Pláne ha frissen fürdött. Ugy van kialakítva a phja a hüvelynek.
Van amikor kicsit sósabb, de ha már keserű:S ott gond van.
Náha lehet savanykás, mintha savót innál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!