Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak milyen ízű a folyásuk? Sós, keserű? Vagy milyen?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 16:37
1/22 anonim válasza:
Inkább keserű, de semmiképpen nem jó ízű, bár ki lehet bírni sokan szeretik is. 20 F (köszi a lepontozást azoktól a csajoktól akik még soha nem érezték és azt hiszik h az ő ízük milyen jó :DD )
2/22 anonim válasza:
Előző: nem kell nyalni, ha nem ízlik. Ha meg annyira nem zavar, akkor ne sírjál miatta. Nem tudom, milyen beképzelt csajaid lehettek eddig, hogy ilyen megjegyzéseket teszel.
3/22 anonim válasza:
Én sírok miatta? Hát nem tudom ezt honnan veszed...Csak leírtam a tapasztalataimat, de attól én a bnőmnek szívesen csinálom. Ti azért sírtok hogy a sperma milyen rossz ízű, szerintem a tietek sem vmi nagyszerű. Ennyi, ez csak a véleményem és a tapasztalataim alapján írtam. Első voltam.
4/22 anonim válasza:
Én nem szoktam panaszkodni a sperma íze miatt, olyan, amilyen. Ha valakivel eljutok az ágyig, akkor az nekem azt is jelenti, hogy teljes mértékben elfogadom. (Az meg alapvető dolog, hogy egészséges, tiszta, stb...)
5/22 anonim válasza:
Én lány vagyok, és kóstoltam már a sajátomat. Kedves első, nem tudom milyen lánnyal voltál, lehet nem fürdött vagy beteg volt de az enyémnek semmilyen íze nincs..pláne nem keserű..érdekes. Én meg sosem sírtam a sperma íze miatt sem, nem azzal foglalkozok,hanem azzal,hogy a szerelmemnek jól esik.
20/L
6/22 anonim válasza:
Igen csak tudod elég kevés olyan lány van mint te. Én sem szoktam panaszkodni a punci íze miatt olyan amilyen. Akár hiszed akár nem minden nap kielégítem a barátnőmet :)
7/22 anonim válasza:
ezen most miért kell fölháborodni, hogy leírta a tapasztalatát??Ez volt a kérdés, nem? hogy milyen ízű, aki nem érti a kérdést, ne pontozzon le másokat..
22l
8/22 anonim válasza:
Én több lánynak is nyaltam már a puniját és eddig egyedül a mostani kedvesem íze tetszett akinek egyébként én vettem el a szüzességét :-)
9/22 anonim válasza:
még annyit, hogy miért ne írhatná, hogy jó vagy rossz? hozzátette, hogy de kibírható, szerintem nem panaszkodik, és pozitívan állt a kérdéshez
10/22 anonim válasza:
Hát én is ismerem a sajátomat, és nem különösebben jó...nem is forszírozom a további ismerkedést. Amolyan kesernyés, de ugyanúgy semmihez nem hasonlítható, mint az ondóé. 18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!