Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak milyen ízű a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak milyen ízű a folyásuk? Sós, keserű? Vagy milyen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 16:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Inkább keserű, de semmiképpen nem jó ízű, bár ki lehet bírni sokan szeretik is. 20 F (köszi a lepontozást azoktól a csajoktól akik még soha nem érezték és azt hiszik h az ő ízük milyen jó :DD )
2009. jún. 18. 16:39
 2/22 anonim ***** válasza:
77%
Előző: nem kell nyalni, ha nem ízlik. Ha meg annyira nem zavar, akkor ne sírjál miatta. Nem tudom, milyen beképzelt csajaid lehettek eddig, hogy ilyen megjegyzéseket teszel.
2009. jún. 18. 16:40
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Én sírok miatta? Hát nem tudom ezt honnan veszed...Csak leírtam a tapasztalataimat, de attól én a bnőmnek szívesen csinálom. Ti azért sírtok hogy a sperma milyen rossz ízű, szerintem a tietek sem vmi nagyszerű. Ennyi, ez csak a véleményem és a tapasztalataim alapján írtam. Első voltam.
2009. jún. 18. 16:42
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam panaszkodni a sperma íze miatt, olyan, amilyen. Ha valakivel eljutok az ágyig, akkor az nekem azt is jelenti, hogy teljes mértékben elfogadom. (Az meg alapvető dolog, hogy egészséges, tiszta, stb...)
2009. jún. 18. 16:45
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Én lány vagyok, és kóstoltam már a sajátomat. Kedves első, nem tudom milyen lánnyal voltál, lehet nem fürdött vagy beteg volt de az enyémnek semmilyen íze nincs..pláne nem keserű..érdekes. Én meg sosem sírtam a sperma íze miatt sem, nem azzal foglalkozok,hanem azzal,hogy a szerelmemnek jól esik.

20/L

2009. jún. 18. 16:46
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
Igen csak tudod elég kevés olyan lány van mint te. Én sem szoktam panaszkodni a punci íze miatt olyan amilyen. Akár hiszed akár nem minden nap kielégítem a barátnőmet :)
2009. jún. 18. 16:46
 7/22 anonim ***** válasza:
77%

ezen most miért kell fölháborodni, hogy leírta a tapasztalatát??Ez volt a kérdés, nem? hogy milyen ízű, aki nem érti a kérdést, ne pontozzon le másokat..

22l

2009. jún. 18. 16:47
 8/22 anonim ***** válasza:
74%
Én több lánynak is nyaltam már a puniját és eddig egyedül a mostani kedvesem íze tetszett akinek egyébként én vettem el a szüzességét :-)
2009. jún. 18. 16:48
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
még annyit, hogy miért ne írhatná, hogy jó vagy rossz? hozzátette, hogy de kibírható, szerintem nem panaszkodik, és pozitívan állt a kérdéshez
2009. jún. 18. 16:49
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is ismerem a sajátomat, és nem különösebben jó...nem is forszírozom a további ismerkedést. Amolyan kesernyés, de ugyanúgy semmihez nem hasonlítható, mint az ondóé. 18/L
2009. jún. 18. 16:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!