Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tágíthatnám a fenekem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tágíthatnám a fenekem, h beférjen a partnerem pénisze anál közben? Ugyanis attól félek, hogy túl szűk vagyok, de ő és én is ki szeretnénk próbálni. Mit szóltok ahhoz, ha előtte kinyalja a fenekem?

Figyelt kérdés
Személy szerint a fenék kinyalást én furcsának találom, ő vetette fel... akinek ezzel kapcsolatban van tapszatalata, az írja már le légyszi:)
2009. jún. 18. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

istenem de hülyék..

Ha kinyal igenis nagyobb az esély rá h tágulsz..vagyis nem tágulsz, csak az kevesebb lesz az izgalom, jobban lengeded magad, tehát jobb esély van rá h menni fog az anál. emelett terméeszetesen kell sikosító is, előbb próbáld egy ujjal, majd kettővel, ha ez már megy rutin szerüen, megpróbálhatjátok, ha majd egy kicsit fáj azzal ne foglalkozz, később jobban belejössz, de ha már nagyon fáj, akkor inkább hagyjátok abba és próbáljátok meg egy másik alkalommal! :)

Puszika

2009. aug. 5. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, nem tudim kinek mi a tapasztalata. Én minden nap nyalom a feleségem fenekét, mert imádom ott is kényeztetni és alkalmanként fenékbe is dugom. De soha semmilyen síkosítót nem használtunk és semmilyen probléma nem lépett fel, nem lett szaros a farkam, nem vérzett, nem szakadt meg hasonló. Pedig 20/6-os vagyok, tehát nem picike.
2009. szept. 2. 08:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!