Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tágíthatnám a fenekem, h beférjen a partnerem pénisze anál közben? Ugyanis attól félek, hogy túl szűk vagyok, de ő és én is ki szeretnénk próbálni. Mit szóltok ahhoz, ha előtte kinyalja a fenekem?

ha csináljátok ügyelj arra hogy ne legyen szőrös a feneked..mert a párod számára az nem lesz vmi jó.
(jah am én próbáltam már..és olyan mintha kakilnál )
L/19

25/L szia én nem próbáltam még! De amit tudok azt elmondom: pl vazelin kell hozzá, mert annélkül nem fog becsuszni. Igen borotváld vagy gyantázd le magad, meg szerintem ha van vibrátorod akkor próbáld te magadnak talán így tágíthatsz a popodon.
Engem nem nagyon izgat ez a dolog de egyszer ki fogom próbálni mert egyszer élünk!
Írd meg hogy mi volt

Arra mindenképpen ügyelj, hogy tisztálkodás (szőrtelenítés, fürdés)után nyalakodjon.. Kellemetlen lenne mindkettőtöknek a szőrős + bacis látvány..
Nagyon izgató, ha az egyik kezével a csiklódat, másikkal a hüvelyedet, nyelvével pedig a popót izgatja.. Nem kell azonnal behatolni, először csak simi, aztán nyalogatás, legközelebb 1 ujj, aztán 2.. és ha késznek érzed magad, akkor sok-sok síkosítóval és óvszerrel mehet..

Kinyalni? És attól tágabb leszel? :O :D Ki mondta ezt a marhaságot neked? Az én tippem szarj bele a szájába! Nagyon izgató!
NA, DE KOMOLYAN: Mint mondták a borotváld le a fenékszőrödet, mert hányingerkeltő. És sikosító kell, mer tfájni, vérezni fog, ha csak úgy simán bedugja!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!