Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelni akarok! Van még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni akarok! Van még valaki így rajtam kívűl? A párom nem akar már velem.

Figyelt kérdés
Pár hónapja azt hittem,hogy terhes vagyok,volt is nagy feszültség,de inkább a párom részről,és most,hogy kiderült,nem vagyok,azt mondta,hogy egy életre elege van a szexből,és nem is akarja mostanában...szerintem ez csak egy kibúvó neki,eddig sem szerette,azt mondta,hogy csak miattam csinálja.:( De nekem szükségem van rá...ez immáron 3 hónapja,azóta sem feküdt le velem.Nem fogom megcsalni.De akkor mi legyen?
2009. jún. 18. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nem izgatod fel ezekkel a dolgokkal, amit az előbb írtál, akkor reménytelen.. és még pofozkodik is.. dobd ki!!! Ennek így semmi értelme!

Vannak olyan pasik, akik ritkán kívánják a nőt, de én személy szerint nem tudnék egy ilyennel élni, még ha nagyon szeretném sem.. Te döntesz, de valószínű te sem fogod sokáig bírni, még kitartasz mellette, de ez csak idő kérdése.. Szállj ki amíg lehet. Az előző bnőjével miért szakítottak? Ott is a szex volt a probléma forrása?

Fiatal vagy, mindig tedd amit jónak látsz! :)

2009. jún. 18. 16:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy van olyan hogy ritkán kívánja a nőt, de ez akkorsem normális hogy alig szexel a nőivel! Azért azt nem hiszem hogy egy normális férfi egy új kapcsolatban pl. nem kívánná a nőt és vele a szexet! Szerintem meleg a pasi!! CSak magának sem meri bevallani hogy pasival kéne élnie!!
2009. jún. 18. 18:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, én is így vagyok, én is szeretnék szexelni már! :)

Bocs, nem hagyhattam ki, de itt nagy gondok vannak és ez a pasi nem lesz neked megfelelő hosszú távon, meg már most sem az.

2009. jún. 18. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez vagy homokos vagy levágták a farkát!! Hagyd ott!!
2009. júl. 6. 13:33
 15/15 anonim válasza:

A kérdezőhöz szólnék!

Én is akarok,beszéljünk meg egy időpontot és találkozzunk!!

22/F

2011. jan. 10. 22:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!