Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelni akarok! Van még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni akarok! Van még valaki így rajtam kívűl? A párom nem akar már velem.

Figyelt kérdés
Pár hónapja azt hittem,hogy terhes vagyok,volt is nagy feszültség,de inkább a párom részről,és most,hogy kiderült,nem vagyok,azt mondta,hogy egy életre elege van a szexből,és nem is akarja mostanában...szerintem ez csak egy kibúvó neki,eddig sem szerette,azt mondta,hogy csak miattam csinálja.:( De nekem szükségem van rá...ez immáron 3 hónapja,azóta sem feküdt le velem.Nem fogom megcsalni.De akkor mi legyen?
2009. jún. 18. 15:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem már nem szeret

vagy b*zi lett..

2009. jún. 18. 15:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

25/L szia! hát szo szo elég szar helyzet! Pedig tudod hogy azt szokták mondani hogy egyszer élünk és ki kell használni ezt az életet!!!! Nem tudom mit tegyél igazából nincs is jogom megmondani. De ha nem akarod megcsalni, akkor próbáld ezeket a feszültségeket feloldani benne, szerintem attól fél hogy esetleg teherbe ejt és ez jár a fejében. De sex nélkül nem lehet élni, énis most ilyen helyzetben vagyok, csak kicsit más a szitu.

Minálunk az van hogy sokat dolgoztam 3-4 hónapig és nagyon eltávolodtunk egymástól. Ezért felmondtam mert ő nekem az igazi és nem akartam hogy rámenjen a kapcsolatunk. Most az van hogy még mindig feszült, nem dugunk, nincs orális sex, meg semmi. Mindig csak én adok neki meg mindent ezen a téren.

Szerintem vidd el romantika felé a kapcsolatot, gyertyafény, masszázsolaj, szexi cuccos... meg ilyenek és elötte beszélj vele arról hogy nem tudsz sex nélkül élni

próbáld ki és írj hogy mi volt??!!!!!

2009. jún. 18. 15:34
 3/15 anonim ***** válasza:

a legbiztosabb,hogy ha leülsz vele beszélni.Anélkül ezt nem lehet megoldani,na szval,mondd el neki,hogy ha tényleg a múltkori miatt nem akar le feküdni veled,akkor nem kell aggódnia,mert ebből mindketten tanultatok és jobban fogtok figyelni ezután.Ha meg más miatt,akkor meg mondja el,mert ez téged zavar,és te vágsz rá,hogy lefeküdjetek.:)

Talán kiderül mi is az igazi ok.

Sok sikert!

2009. jún. 18. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia. remélem segítek neked. Én teljesen ebben a helyzetben voltam. A párommal defektes volt minden létező beszélgetésünk, sehogy nem jutottam egyről a kettőre vele, de nem tudtam azt elképzelni, hogy szétmenjünk, ő az életem. Együtt voltam egy másik férfival, akihez semennyit nem kötődtem, utálom, aljadék volt, de szexuálisan nem bírtam neki ellenállni. Hónapokig tartott a viszonyunk. Aztán megelégeltem, és otthon kenyértörésre vittem a dolgot, és megmondtam, hogy ha megcsalom akkor ezért javarészt ő lesz a hibás. Ekkor láttam először rajta, hogy hajlandó tenni a javulás érdekében, én a köztes kapcsolatomat lezártam, teljesen helyrejött az életünk a párommal.Mindenképpen kérdezz rá nyíltan, hogy ugye nem akarja, hogy megcsald, egy kapcsolat nem működik szex nélkül. Ha ő nem hajlik rá, akkor szexuálisan nem illetek össze és akkor slussz annyi, szét kell menni.
2009. jún. 18. 15:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval.Hagyd a fenébe,ennyi ideig "üresen"hagy?Én kétszer nem kapok,sőt magyarázatot se,megyek oda ahol kapok.Persze nem úgy hogy ha én szexelni akarok,de meg van rá az ok hogy miért,akkor oké.De ha csak az a válasz a miértre hogy csak... Akkor inóc-kanóc. 50/f
2009. jún. 18. 15:40
 6/15 anonim ***** válasza:
De itt nem csak a teherbeesés a probléma mivel írta a kérdező hogy elötte sem akarta a szexet a párja! Amit én speciel nem tudok elképzelni! Nállunk is vannak ilyen gondok de részemről, valószínű mi is kicsit eltávolodtunk egymástól, de a párom minden nap kívánja velem a szexet. Sajnos nem tudom mit lehet ilyenkor tenni. Egyálltalán nem is kívánja, vagy esetleg veled nem akarja a szexet?
2009. jún. 18. 16:09
 7/15 anonim ***** válasza:
16:09 es vagyok ez lemaradt 22/L
2009. jún. 18. 16:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap az nagyon sok!

Ez tényleg csak egy jó ürügy neki, és valami egészen más oka van, hogy nem akar veled szexelni.

Szerintem jobb, ha nem is tudod... vagy buxi lett, vagy más nője van.

Nem kell megcsalni. Ki kell dobni először és aztán keresni mást, aki szexelni is akar veled! Így mégsem élhetsz, gondolom, még fiatal vagy???

2009. jún. 18. 16:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Figyelj sztem mivel fiu és nem akar szexelni akkor vmi gondja lehet vagy az a probláma hogy nem szeret..
2009. jún. 18. 16:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta,az előző barátnőivel sem szexelt,vagy alig-alig,ha ráeröltették.Anno, amikor erről beszéltünk, "ba@sztatásnak" nevezte azt,hogy megpróbáltam felkelteni a figyelmét,felizgatni.(Szexi fehérnemű, illatok, romantikázás, vagy lehajoltam előtte bugyi nélkül,ilyesmik...)Minden napunk veszekedéssel telik el,nem tudok már mit csinálni.Valamelyik nap meg is ütött, pedig akkor még nem is veszekedtünk.Nem akarom otthagyni,én nagyon szeretem Őt.
2009. jún. 18. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!