Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexmániás csaj lennék?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a sexet jelen pilanatbn is úgy érzem hogy bárkivel lefeküdnék de leginkább idősebb pasival én 17 éves vagyok de nekem nagyon bejönnek az idősebbek ezt értem ilyen 30-40között:P Áááá most is csak arra tok gondolni hogy milyen jó lehet egy házas emberrel dugni:D *-) Persze nem járnék velük meg ilyesmi csak ilyen dugás meg szopás nyalás..:)2009. jún. 18. 14:42
21/30 A kérdező kommentje:
az utsó előtti kicsit rosszul gondolja
2009. jún. 18. 15:17
22/30 anonim 

válasza:

15:15
csak bicikli? akkor te nem lehetsz sikeres ember
nehogy vele kezdj
nekem nyaralóm is van Horvátországban
23/30 A kérdező kommentje:
Horváto... hmm nem is tom már voltam...XD
2009. jún. 18. 15:30
24/30 anonim 

válasza:

te télleg ennyire unatkozol?? biztos vmi 14éves hülye kis p*csa vagy.
26/30 anonim 

válasza:

az is lehet, h apakomplexusod van...nekem is van, én is "ráizgulok" az idősebb vagy befolyásos férfiakra...de már elnyomtam ezt az érzést szerencsére van egy velem egyidős párom, akibe szerelmes lettem, így csak ritkán jutnak eszembe butaságok, de az is csak addig tart, amíg eszembe jut...vigyázz ezzel, nem szabad összefeküdni akárkivel, mert később rádnyomnak egy bélyeget és hallgathatod életed végéig...én 17 éves szülinapom előtt vesztettem el a szüzességem egy 32 éves férfival, utána pedig egy 34 évessel "jártunk"... egyik sem tartott sokáig, de őket nem csak úgy összeszedtem valahonnan hanem évekig ismerkedtem velük, és hosszú idő alatt alakult ki közöttünk egy erős vonzalom... és hiába mondom mindenkinek,hogy ezek az emberek nem akartak engem kihasználni(mai napig is tartom velük a kapcsolatot mindkettőnek komoly kapcsolata van azóta, ahogy nekem is), mindig mindenki szidja őket és elhordja minden pedofilnak engem meg hülye naiv libának... szóval ezt azért mondtam el, hogy inkább maradj az álmodozásnál, ne feküdj le csak úgy valakivel,mert kedved szottyan hozzá...mert még akkor is elítélnek, ha megfontoltan teszed meg valaki idősebbel...remélem, okultál az esetemből! (20/L)
27/30 anonim 

válasza:

Én ugyan így vagyok csak fiúba! Örülök, h van még egy ilyen "beteg" ember mint én:D
28/30 anonim válasza:
Ha korodbeli is érdekel irj egy privát üzit!
29/30 anonim 

válasza:

ha gondolod szivesen megtanitok ezt azt 30f
30/30 anonim 

válasza:

Nézd a sok pedofil állatot, már ugrana is az alkalomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!