Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexmániás csaj lennék?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a sexet jelen pilanatbn is úgy érzem hogy bárkivel lefeküdnék de leginkább idősebb pasival én 17 éves vagyok de nekem nagyon bejönnek az idősebbek ezt értem ilyen 30-40között:P Áááá most is csak arra tok gondolni hogy milyen jó lehet egy házas emberrel dugni:D *-) Persze nem járnék velük meg ilyesmi csak ilyen dugás meg szopás nyalás..:)2009. jún. 18. 14:42
11/30 anonim 

válasza:

a 30+ os pasinak kell legyen bmw-je is vagy az nem feltétel?
12/30 A kérdező kommentje:
inkább merci;)
2009. jún. 18. 14:54
13/30 anonim 

válasza:

nagyon butus vagy még:)
keress a saját korosztályodból,mert már mindenkinek világos hogy az értelmiségi szinted nem haladja meg egy 12 éves kislányét sem:)
14/30 A kérdező kommentje:
van olyanis..;)
2009. jún. 18. 14:57
15/30 anonim 

válasza:

Pfff Gratulálok, nevetséges:) Itt a jövő generáció az igazi Kúrv@k! Inkább üljél le aztán tanuljál, vagy nyúlj magadhoz és álmodozzál... Méghogy merci... Azért sokat kell még szopni!!
16/30 anonim 

válasza:

Szerintem kamukerdes es csak a valaszokon rohogsz.
Azt nem ertem miert jobb a hazas?Ha van fia akkor o is johet vagy mi? Szerintem egy jonagy dekoltazsal es rovidke szoknyaban kimesz az uccara 5 perc es boldogvagy.
17/30 A kérdező kommentje:
oooén nem vagyok ribanc:D
2009. jún. 18. 15:03
19/30 anonim 

válasza:

Jajj mikor majd egy 40éves nagy kandisznó tövig nyomja azt besírsz a fájdalomtól akkor röhögcséljél kis pics@
20/30 anonim 

válasza:

télleg ribanc vagy b.ki :D....hozzám jöhetsz, lerendezlek én, bár merci helyett csak biciklim van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!