Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy emiatt fenyegetőzik?
Szóval... a barátom nyelvének és ujjainak hatására spricceltem, nem túl pici mértékben. Ő azt gondolta, egy spricc, és kész, nincs több, de tévedett, mert újra odahajolt, és ekkor jött számára a "fekete leves" xD Ez eléggé komikusnak hangzik így, de ő ezen berágott, hogy miért nem vagyok képes szólni előtte! :O Ilyen szintű önkívületi állapotban hogyan volnék képes rászólni, hogy "fedezékbe!" :D :S Most ott tartunk, hogy mennyire igénytelen vagyok, "nem figyelek oda rá" (ÉN és AKKOR), és ha ennyire egyirányú az odafigyelés, akkor hülyeség folytatni :O Mi lelhette őt? Nekem ezek után már olyan dolgok is megfordultak a fejemben, hogy nem is a nőket szereti:S
Ja, és nincs kedvem visszafogni magam, de ha nincs más megoldás, akkor...
Amúgy mindig pompásan érezzük magunkat együtt, de ez az incidens valahogy nem ezt erősíti:S
Tehát mi állhat ennek a hátterében, és legfőképpen: mit tegyek, hogy ezt elfogadja? Segítsetek, pls...
20/L

ugyanakkor fenntartom amit irtam
a másik elfogadása sem egyírányú
ha pedig szőröstűl-böröstűl imádod, fel sem merülne benned, hogy emiatt b*zi lenne, nem a "lecserélését" fontolgatnád, hanem elfogadnád olyannak, amilyen
ha másik két srácnak tetszett, akkor miért nem azokkal szexelsz?
(még mindig a 28-as)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!