Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jogos, hogy emiatt fenyegetőzik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy emiatt fenyegetőzik?

Figyelt kérdés

Szóval... a barátom nyelvének és ujjainak hatására spricceltem, nem túl pici mértékben. Ő azt gondolta, egy spricc, és kész, nincs több, de tévedett, mert újra odahajolt, és ekkor jött számára a "fekete leves" xD Ez eléggé komikusnak hangzik így, de ő ezen berágott, hogy miért nem vagyok képes szólni előtte! :O Ilyen szintű önkívületi állapotban hogyan volnék képes rászólni, hogy "fedezékbe!" :D :S Most ott tartunk, hogy mennyire igénytelen vagyok, "nem figyelek oda rá" (ÉN és AKKOR), és ha ennyire egyirányú az odafigyelés, akkor hülyeség folytatni :O Mi lelhette őt? Nekem ezek után már olyan dolgok is megfordultak a fejemben, hogy nem is a nőket szereti:S

Ja, és nincs kedvem visszafogni magam, de ha nincs más megoldás, akkor...

Amúgy mindig pompásan érezzük magunkat együtt, de ez az incidens valahogy nem ezt erősíti:S

Tehát mi állhat ennek a hátterében, és legfőképpen: mit tegyek, hogy ezt elfogadja? Segítsetek, pls...

20/L

2009. jún. 18. 14:20
1 2
 1/17 anonim válasza:
76%
Hát szerintem ez nem normális dolog a párod részéről..Bármikor bárkivel megtörténhet ez a dolog..Volt itt már olyan is hogy a barátnőnek hasmenése volt és a széklete a barátján landolt..Szóval szerintem ne ,,félj" tőle mert vagy másik nemhez vonzódik vagy csak simán idegbeteg..
2009. jún. 18. 14:27
 2/17 anonim ***** válasza:
13%

ja, fix b*zi

hülye vagy már ne is haragudj

te szereted ha az arcodra spriccel?

eddig minden pompásan ment, de amint valami nem tetszett neki, már egyből szakítani akarsz, meg b*zi? nem vagy te egy kicsit agressziv, domina tipus, gondolom a pasid igazi papucs, és te hordod a nadrágot

mi állhat a háttérben? semmi

illetve amit te odaképzelsz

biztos b*zi, másik nője van, stb

vagy csak szimplán nem szereti, ha pofán spriccelik? ez nem fordult meg a fejedben? ha ettől kiborulsz, gondolkozz el azon, szereted te őt igazán? vagy csak szexpartner?

2009. jún. 18. 14:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát máskor egy spricc után ne hajoljon oda.

Amúgy inkább örülhetne a párod, a nők 90%-a nem tud spriccelni.

2009. jún. 18. 14:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

14:27 - te meg biztos lány vagy

hja, biztos b*zi, úgy van

2009. jún. 18. 14:30
 5/17 anonim ***** válasza:
92%

lány éves a srác? mert igen keveset tud a nőkről:S:S:S

ajánlok neki egy linket ez majd "felvilágosítja" a lányokról egyébként pedig igen nehéz orgazmus közben szólni neki mivel ezt magától is észrevehetné(remélem legalább angolul tud de ha nem akkor is érteni fogja a videót)

[link]

2009. jún. 18. 14:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Jót mosolyogtam azon amiket írtál. :) Érthető, hogy a nagy extázisban nem arra figyelsz, hogy szólj neki mielőtt lespricceled. Tenni nem tudom mit tehetnél hogy elfogadja. Meg kell hogy beszéljétek az biztos. Én egyébként imádnálak ezért! ;)
2009. jún. 18. 14:31
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

én szeretem a párom, nagyon is, de én sem örülnék neki

mint ahogy én sem lövöm szemen

2009. jún. 18. 14:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Azt hittem, a sexnek az a lényege, hogy fenntartások nélkül élvezhessük, amit a másik nyújt számunkra. Az aktuális barátom előtt 2 sráccal jártam, de ők nemhogy panaszkodtak volna erre, egyenesen elolvadtak a gyönyörtől:) És igen, kedves 28-as válaszoló, egyenesen imádom, ha az arcomra élvez, mert ez számára izgalmas, én pedig imádom őt szőrőstől-bőrőstől, és köszi a kioktatást. Csak meg szeretném fejteni, hogy hol a hiba, nem az a célom, hogy lefüstöljön az agyad emiatt:D
2009. jún. 18. 14:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Na ezt jól megmondtad kedves kérdező! :) Teljesen egyet értek veled! F29
2009. jún. 18. 14:45
 10/17 anonim ***** válasza:

hát akkor bennem van a hiba

(28-as)

2009. jún. 18. 14:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!