Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy emiatt fenyegetőzik?
Szóval... a barátom nyelvének és ujjainak hatására spricceltem, nem túl pici mértékben. Ő azt gondolta, egy spricc, és kész, nincs több, de tévedett, mert újra odahajolt, és ekkor jött számára a "fekete leves" xD Ez eléggé komikusnak hangzik így, de ő ezen berágott, hogy miért nem vagyok képes szólni előtte! :O Ilyen szintű önkívületi állapotban hogyan volnék képes rászólni, hogy "fedezékbe!" :D :S Most ott tartunk, hogy mennyire igénytelen vagyok, "nem figyelek oda rá" (ÉN és AKKOR), és ha ennyire egyirányú az odafigyelés, akkor hülyeség folytatni :O Mi lelhette őt? Nekem ezek után már olyan dolgok is megfordultak a fejemben, hogy nem is a nőket szereti:S
Ja, és nincs kedvem visszafogni magam, de ha nincs más megoldás, akkor...
Amúgy mindig pompásan érezzük magunkat együtt, de ez az incidens valahogy nem ezt erősíti:S
Tehát mi állhat ennek a hátterében, és legfőképpen: mit tegyek, hogy ezt elfogadja? Segítsetek, pls...
20/L
ja, fix b*zi
hülye vagy már ne is haragudj
te szereted ha az arcodra spriccel?
eddig minden pompásan ment, de amint valami nem tetszett neki, már egyből szakítani akarsz, meg b*zi? nem vagy te egy kicsit agressziv, domina tipus, gondolom a pasid igazi papucs, és te hordod a nadrágot
mi állhat a háttérben? semmi
illetve amit te odaképzelsz
biztos b*zi, másik nője van, stb
vagy csak szimplán nem szereti, ha pofán spriccelik? ez nem fordult meg a fejedben? ha ettől kiborulsz, gondolkozz el azon, szereted te őt igazán? vagy csak szexpartner?
Hát máskor egy spricc után ne hajoljon oda.
Amúgy inkább örülhetne a párod, a nők 90%-a nem tud spriccelni.
14:27 - te meg biztos lány vagy
hja, biztos b*zi, úgy van
lány éves a srác? mert igen keveset tud a nőkről:S:S:S
ajánlok neki egy linket ez majd "felvilágosítja" a lányokról egyébként pedig igen nehéz orgazmus közben szólni neki mivel ezt magától is észrevehetné(remélem legalább angolul tud de ha nem akkor is érteni fogja a videót)
én szeretem a párom, nagyon is, de én sem örülnék neki
mint ahogy én sem lövöm szemen
hát akkor bennem van a hiba
(28-as)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!