Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen szerencsétlen ember mint én?
Figyelt kérdés
17éves lány vagyok soha sem tudtam magam kielégíteni nagyon sokszor 3 éve próbálkozom és már annyira élvezem h elsírom magam h mért nem megy már az orgazmus.. van barátom február óta nem vagyok szűz és nagyon jó meg minden ...kézzel tud viszont csak kielégíteni de az is ritka...nagyon sokat szeretkezünk...jó is csak nem tudom h magamat se bírom kielégíteni az miért van?? 20percig csinálom fáj már a kezem...barátom meg ritkán de 10perc alatt kielégít de van h nem lesz semmi :S ez van sztem velem van a baj2009. jún. 17. 23:50
1/6 anonim 

válasza:

én is hasonlóképpen vagyok, kézzel ki tudom elégíteni a barátnőmet, de hüvelyi orgazmusa még sosem volt...
2/6 anonim 

válasza:

nincs veled semmi baj, olvass utana az orgazmust elosegito praktikaknak, pl kisparna a derek alatt, stb
3/6 anonim 

válasza:

ha jól értelmeztem az a gondod, hogy nem tudsz masztizás közben elmenni?
Én jóval idősebb vagyok nálad, és nem rég óta sikerül csak.
Kb 25-35 perc minimum kell hozzá, de van hogy több
váltogasd a kezed, ha elfárad, majd belejössz, lassits, gyorsits, legyél magaddal türelmes, olyakor csináld, ha sok időd van.
és ne keseredj el
sok nő soha nem tapasztalja meg milyen az orgazmus, semmi módon sem
4/6 anonim 

válasza:

Idö, idö, idö, meg sok nyali-fali, meg sok lazítás!!!
5/6 anonim 

válasza:

Semmi görcsölés,ellazulni,kellemes élményekre gondolni,és nem hajszolni,mert akkor nem jön..
6/6 anonim válasza:
Hiedelmekkel ellentétben, nem "pumpolni" kell hozzá az embert, csak van akinek sok idő. Nekem például nagyon hangulatfüggő...vizsgaidőszakba alig van orgazmusom...ilyenekre gondolok. Legyetek türelmesek egymással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!