Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A láberotikának tényleg nincs sok veszélye egészségügyileg?
Figyelt kérdés
Állítólag sok férfit izgat ez a dolog, de valóban alig van veszélye vagy minimális? És ha pl hivatásosnál csak ezt próbálja ki az ember? Ott sem? Ők ugye jobban ki vannak téve a betegségeknek. Még nem próbáltam, de érdekelne, persze ha lehet nem hivatásosnál azért, de érdekel, hogy van-e veszélye?2009. jún. 17. 21:43
2/11 anonim 

válasza:

Mi az a láberotika?
A két talpa közé fogja a péniszt és úgy izgatja?Csak erre tudok gondolni.
3/11 anonim 

válasza:

lábimádat? lábfétis? jó az, csak tiszta legyen a lábikó.
5/11 anonim 

válasza:

Lábak! Lábak! Mindenütt csak lábak! - mondta Al Bundy az egyik részben
6/11 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, kb formás női lábujjak talpak puszilgatása, nyalogatása, és igen akár a pénisz lábbal való simogatása kielégítése is. Lehet egészségügyi veszélye?
2009. jún. 17. 21:57
8/11 anonim 

válasza:

Hát én nem vagyok bőrgyógyász de azért ha vírusos szemölcs van a talpon vagy lábujjon sürgősen befejezném a nyalogatást.
9/11 anonim 

válasza:

Még annnyit az előzőekhez , ha nincs nyilt seb ha nincs fertőzött köröm vagy bőrfelület akkor már csak egy alapos lábmosás elég.
10/11 anonim 

válasza:

Szerintem nincs veszélye! És a hivatásosak adnak magukra!
De inkább a barátnőddel próbáld! Az én barátom is enyhén
lábfétises! Szeretm ha mindenemet imádja! És nincs is annál jobb,h a lábamat imádja...csak kell hozzá hasizom,mert így szoktam néha kielégíteni:))Ö ül én pedig a lábammal körülfonom a péniszét és egyszerüen kiverem! Ezesetben jó a piros körömlakk!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!