Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira utálok csókolozni mért van ez? Egyszerüen vagyis anyelves zavar lehet azért mert eddig akárkivel csokolztam mindenki máshoyg csinálta nem értem :D devégülis szeretk de nem mindig lehet zavarba vagyok vagy hogy leheta legjobban csinálni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 18:47
1/7 anonim 

válasza:

vannak fiúk akik nem csinálják gyengéden, hanem egyböl "letámadnak". detudod, hogy csináld jól? SZERESD AZ ILLETŐT. legyél szerelmes. és meglátod jó lesz
2/7 A kérdező kommentje:
ez az hoyg van vele oylan pillanat maikro jo thát olyan hoyg még ahideg si kiráz de sokszor emg uyg yhog semmyilen mr kmyolan engem zaavr sokszor ha jönne ..
2009. jún. 17. 18:52
3/7 anonim 

válasza:

Előbb írni tanulj meg, egyszerűen nem lehet elolvasni. Addig ne csókolózz, amíg nem jártad ki az általános iskola első osztályát.
5/7 anonim 

válasza:

lol. Előttem 2-vel szólónak igaza van! Nagyot oltott. :)
6/7 A kérdező kommentje:
NEm nem direkt csak gyorsan és amikor gyorsan irok ez avn ha nem tod elolvasni senki nem kérte hoyg erölködj vele már ah akkora nagy eröfeszités az olvasá persze xD XD nah pá
2009. jún. 17. 20:08
7/7 anonim 

válasza:

röhej ez az egész kérdés :D meg aki írta az is egy kész vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!