Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy jobban felizgassam a barátomat? Még szűz vagyok, csak pettingről van szó
Figyelt kérdés
Petting közben néha a barátom irányítja a kezemet, mert még nem csináltam ilyet. Most azt gondolja hogy nagyon béna vagyok? mit tegyek hát, hogy ne ő kelljen irányítson, és hogy jó legyen neki(minnél jobban felizgassam)2009. jún. 17. 18:06
1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, elfelejtettem, hogy csak 1 alkalom volt, és ez akkor történt.Szóval legközelebb mire figyeljek?Mi esik jól nektek fiuk?
2009. jún. 17. 18:12
2/6 anonim 

válasza:

Tedd azt, amit most itt tettél. Légy kíváncsi és tettrekész. Azt hiszem, nem sértődhet meg egy kíváncsi, de tapasztalatlan lány kezétől. Én biztos nem tenném.. :)
3/6 anonim 

válasza:

csókold a nyakát, azt nagyon szeretjük :) ÉS lehetsz te is felül, én nagyon szeretem azt
18/F
4/6 anonim 

válasza:

nyugodtan benyúlhatsz a gatyájába szerintem nem fog ellenkezni :D
5/6 A kérdező kommentje:
Hát a gatyába nyúlás már megvolt.De még az érdekelne, hogy amikor húzogatom a bőrt, akkor az egyenesen jó vagy pedig ha abban az ívben ahogy a csuklóm hajlik?Köszi az eddigi válaszokat
2009. jún. 18. 12:30
6/6 anonim 

válasza:

Kérdezd meg őt. Ha épp a kezedben van és kérdezgeted, hogy hogyan is jobb neki, az nagyon izgató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!