Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szerepcser...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szerepcseréről az ágyban? Bele mennétek ilyenbe? Vagy fúj dehogy? Esetleg az jönne le a fiú meleg? 26/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 16:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem értem, mit nem értetek ezen...

Az ágyban 2 szerep van: női és férfi szerep. A női szerepet nő játsza, a férfit pedig férfi.

SZEREPCSERE TÖRTÉNIK:

A női szerepet férfi játsza, a férfit meg női.

Ha még így se értitek, az baj.

Kérdésedre a válasz: Valahogy nem vonz, de egy próbát megérhet:)

2009. jún. 17. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

ez eddig világos volt mindenki számára:)

csak azt furcsállom hogy eleddig egy kedves "értő" válaszoló sem írt konkrétumokat:)

na demind1.

a szerep megfordul a férfi mellet növeszt és hüvellyé alakítja a péniszét,majd jól meglovagolja a barátnőjét

a nő a péniszt formál a hüvelyéből, a melleit izmosra gyúrja és új dugja meg a barátját:)

persze hogy benne lennék minden értelmes, művelt , bölcs ember ezt választaná:)

gratulálok az értelmes kérdéshez és a többé-kevésbé értelmes válaszokhoz -_-

2009. jún. 17. 19:16
 13/17 anonim ***** válasza:
42%

Egyetértek előttem szólóval. A szerepcsere így nézne ki, ahogy leírja, vagyis ez így lehetetlen!

Ezért kérdezzük, hogy mi a franctól lehetne még szerepet cserélni?? Mit értsünk alatta? Hogyan játszák ezt el?

Használnak-e valami segédeszközt?

De szerintem meg aki annyira prűd, hogy nem tudja szabatosan, világosan leírni azt, hogy mit tenne, vagy mit nem az ágyban, (csak homályos utalgatásokat tud tenni) az ne álmodozzon szerepcseréről, meg felcsatolható tagokról, nem fog menni. Pláne az, hogy mindezt megbeszélje a párjával!

Ja és hiába kérdeztünk vissza, nem válaszolt a konkrét kérdésre, hogy pontosítson.

2009. jún. 18. 10:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy feltűnt-e már nektek, hogyan kell kérdezni?

Le kell írni egy max 2 kérdést, ami majd megjelenik vastagon feketével.

És van alul a kifejtés rész. Itt le kell írni a sztorit hosszabban, hogy mit akarsz és akkor mindenki megérti.

2009. jún. 18. 10:54
 15/17 anonim ***** válasza:
hahó,kérdező,itt vagy? Nagyon eltűntél. Már lyukas az oldalam a kiváncsiságtól,hogy akkor most mire is gondoltál? Hm? Még mindig nem értjük. :S
2009. jún. 18. 19:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen felcsatolhatós is szóba jöhet és igen a fiú a fogadó fél, csak nekem ez új a barátom vetette fel, én meg nem "mertem" megírni egyenesen a kérdést.
2009. jún. 19. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Na, köszi a felvilágosítást!

Hááát, nem gondolnám rögtön, hogy meleg a srác,de azért ez egy elég perverz ötlet, nem?

Egy hosszú kapcsolatban, ha már régen együtt vagyunk, és kialakult egy erős bizalom meg bensőségesség, talán kirpóbálnám a bnőmmel (előtte már azért mondjuk sokszor volt a hagyományos szex). De ha valaki 1 hét után, vagy első pár randi alkalmával ezzel jönne, tutira azt gondolnám, hogy nincs rendben valami. Ilyenkor azért még dugjon csak a fiú, nem?

2009. jún. 22. 01:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!