Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szerepcser...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szerepcseréről az ágyban? Bele mennétek ilyenbe? Vagy fúj dehogy? Esetleg az jönne le a fiú meleg? 26/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 16:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Milyen szerepcsere? Megdugod a pasidat egy felcsatolható műpöccsel, v mi? O.o
2009. jún. 17. 16:25
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként ezt én sem értem... Kifejtenéd bővebben?
2009. jún. 17. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
A szerepcsere az mit jelent?
2009. jún. 17. 16:31
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Belemennék mert bivagyok de srácok többsége úgy gondolja,hogy meleges ha megdugják hátulról.Ha igy gondolod a szerepcserét.
2009. jún. 17. 16:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem kötelező csak a felcsatolható, de a lényeg az ágyban "megfordulnak" a szerepek.
2009. jún. 17. 16:46
 6/17 anonim ***** válasza:
59%

Írd már le légyszi értelmesen, kerek mondatokban, hogy mire gondoltál? Most akkor van felcsatolható pénisz vagy nincs? Meg akarod dugni a fiúdat, vagy nem?

Vagy csak viselkedésbeli "szerepcseréről" van szó? Mindenféle segédszköz nélkül? Mert az amúgy tök jó, és szerintem nagyon fel tudja dobni a kapcsolatot, ha néha a csaj is tud kezdeményező, domináns lenni, aki "elkapja" a másikat és jól megdugja (de csak képletesen!) !

Ilyenbe belemennék, persze.

(A felcsatolhatón még gondolkozom kicsit... :)

Mondjuk belegondolva egyszer-egyszer izgalmas játék lehet, de ha rendszeresen meg akarna dugni a csajom, akkor kiábrándulnék belőle, mert ez alapvetően elég férfias viselkedés.)

2009. jún. 17. 17:01
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem miért kell értetlenkedni, szerintem elég világos hogy a szexuális témakörben megadott "szerepcsere" kör mit takar.

Azt sem tudom amugy miért kelt közfelháborodást egy olyan kérdés ami esetleg egy pasi anális izgatására irányul, ott egyből minden prűd fujolni kezd.

Könyörgöm, nem mindenkinek egyformák a szexuális szokásai vannak kisérletező kedvű emberek.

Gyerünk pontozzatok le, rohadtul nem érdekel.

Válaszolva a kérdésre:

Nem próbáltam még, de ha a pasimnak ez lenne az óhaja, egyszer biztos kipróbálnám a kedvéért. Amugyis szerintem ehez nagyfokú bizalom kell a kapcsolatban, hogy egy férfi a párját ilyenre megkérje. De nem tartom kizártnak, mintahogyan sztem tök normális az is hogy e4gyes pasik szeretik ha análisan izgatják őket, ebben semmi kivetnivalót nem találok.

2009. jún. 17. 17:12
 8/17 anonim ***** válasza:

könyörgöm, írd már le pontosan, mit akarsz... "megváltoznak a szerepek"...

farkat növesztesz?

vagy meglovagolod, és így átveszed az irányítást?

vagy ostorral nekiállsz csapkodni és megdugod műbránerral?

nekem a lovaglás bejön, meg ha kicsit agresszívabb, de a hátsó felem csak kijárat.

2009. jún. 17. 17:20
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó hozzászólást.

U.I. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz érthető a dolog, bár ez nem az én problémám.

2009. jún. 17. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát valahol a te problémád, ugyanis a kérdést te fogalmaztad meg úgy, hogy az emberek találgatásra kényszerültek. :)
2009. jún. 17. 18:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!