Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja hogy pózt váltsunk?
Amikor csináljuk, akkor előtte vagy utána ( ha megy tovább a menet), akkor mondom neki hogy csináljuk máshogy, és ő akkor mindig talál valami kifogást hogy csak misszionárius pózban csináljuk... erről már beszéltünk de nem szex közben, hanem máskor, hogy máshogy kéne csinálni, amikor csináljuk, de ha oda jutunk, akkor csak hagyományos... én többet ki szeretnék próbálni, de ő miért nem akarja??
volt már valakivel ilyen? Esetleg hogy vehetném rá??
kösszi a válaszokat
16/L

de mégis hogy? ha pl. a kutya pózt szeretném csinálni, akkor forduljak meg?? de pl. ilyen már volt, hogy néztük együtt a tv-t, be voltunk takarózva, és miniszoknya volt rajtam, én háttal voltam, és nyomogatta a seggem a kemény farkával, én akartam hogy hátulról legyen, de a végén megfordított és rám mászott... nem tudom mit hogy csináljak... :S
kösszike a választ

lehet hogy kicsit gátlásos. szerintem ne mindenáron rágd a fülét ez miatt mert azzal úgy sem fogod elérni amit akarsz. végülis nem tragédia ha 16 évesen még nem próbáljátok ki az egész káma szútrát XD ráértek.
amikor néha szóba jön a téma, akkor se nyaggasd vele, ne erőltesd, csak finoman puhatolózz hogy miért nem akarja. hogy azt érezze, hogy nem mindenáron az akaratodat akarod érvényesíteni, hanem azt szeretnéd ha megbízna benned és merne nyíltan beszélni veled erről. legyél türelmes.

Enyémet meg kb misszionáriusra nem lehet rávenni. :) Ha még is ő mászna rám, akkor fél perc múlva, már addig tekeredünk, hogy kijön valami másik póz. :) Amúgy ez nekem sem a kedvencem, tehát annyira nem is hiányzik.
Próbáld ki pl azt, hogy fürdés után egy szál törölközőben libbensz a szobába, és amíg ő hanyatt fekve tévézik, te egyszerűen rámászol. Hidd el nekem, amikor rájön hogy a törölköző alatt nincs semmi tuti siker. :) Utána egyszerűen ne hagyd gondolkodni, és ne hagyd magad leteperni, vetkőztesd, és maradj felül. Irányíts... Ha máshogy nem megy, kötözd ki :) Na jó utóbbi már csak poén.
De pl amit írtál a takaró alatt miniszoknyás eset, ott is meg lehet csinálni, hogy egyszerűen ugyanabban a pózban csak kiveszed a gatyájából és odarakod. Ha gumival védekeztek neccesebb, de minden megoldható.

Aha, szerintem is amit az utolsó válaszoló írt az jó.meg még az jutott eszembe, hogy ülj rá, és mond neki, hogy hagy kísérletezzek egy kicsit, én így sokmindenre rájöttem ;)meg mondd neki, hogy most te szeretnéd kényeztetni őt, a lovagló póz meg tökéletes erre, meg neked is biztos jó lesz, győzd meg, hogy most ő legyen a passzív fél:)
Játszatok szerepet,hogy ő nem mozdul,és most mindent te csinálsz. vagy mond meg neki, hogy téged mennyire felizgat mondjuk a kutyapóz.
Amúgy nem lehet, hogy csak gyorsan el akar menni, és nem foglalkozik veled eleget?
22l
utolsó előtti válaszadónak: nem rocc :p jó ötlet :) kipróbálom:) kösszike:)
utolsó: hát lehet... nem tudom... nem oylan aki magának akarja csak hogy elmenjen... vagyis nem ugy ismertem meg 8 hónap alatt:) de azért kösszi neked is !

jaaj, de a lovagló az neked is nagyon jó, a nők többségének ez a legegyszerűbb út, hogy..tudod :)??csak egy kicsit be kell csapni, hogy hagyja magát rávenni ;) erre gondoltam :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!