Minden pasi ilyen, vagy miért nem akarja, hogy lássam a kórházban? És miért írt smst, Ő mondta, hogy ne váltsunk üzit se.
A barátom tegnap óta kórházban van, tegnap este tudtam meg tőle, a kis mocsok nem mondta, mert tudja hogy egyből elkezdek aggódni érte, hétfőn jöhet haza.
szombaton váltottunk sms-t és én hívtam Őt.
De tegnap azt mondta, hogy nem akarja hogy bemenjek hozzá, mert megalázónak érzi hogy ott fekszik fal fehéren infúzióval a karjában kiszolgáltatottan. És nem akarja hogy úgy lássam. Hiába mondtam neki, hogy be szeretnék menni, nem engedett ebből, azt mondja értsem meg, hogy neki ez ciki, és nem engedi hogy a barátnője kórházba lássa gyengén, rosszul. Nem is erőszakoskodtam, de basszus minden férfi ilyen makacs...?
Nem is zaklatom, nem hívogatom, csak válaszoltam az sms-ére, hadd phenjen.
Amugy ételmérgezést kapott, és bent tartják megfigyelésen, mert mosták a gyomrát is.
Holnap találkozunk, azt mondta azért akarja, hogy holnap lássam, mert akkor már jobb színben lesz.
Kicsit összekaptunk este, és mondta hogy oké, akkor ma neis váltsunk sms-t és gondolkodjak el azon, hogy szeret-e engem, mert féltékeny vagyok meg bizalmatlan.
de ma mégis irt sms-t, ilyet:
"Szia ÉLETEM, jóreggelt remélem jobban vagy, és jól aludtál, legyen szép napod. Csókollak szeretlek.Lefogok merülni, azért írok most, én már jobban vagyok. csok Szeretlek EGYETLENEM."
dejó... akkor mostmár kb. azon is agyalhatok, hogy vajon tényleg más csaj ül-e bent nála, vagy igazat mondd...
áhhh mostmár teljesen össze vagyok zavarodva, és kb tiszta ideges vagyok. igen féltékeny típus vagyok, de azért ez a stressz már nekemis sok.
Nem kell rögtön ilyeneket kitalálni, hogy biztos megcsal. Azért, mert egy valakivel előfordult...Így is elég hülyeségeket gondol a kérdező.
Te feküdtél már kórházban? Én speciel félóránként elbőgtem magam, amikor arra gondoltam, hogy ki tudja, mikor mehetek haza (két műtétem is volt), és volt olyan, hogy amikor bejött a barátom, képtelen voltam uralkodni magamon, és folyamatosan bunkóskodtam vele (pedig két órát utazott azért, hogy láthasson, egész napos OKJ után). A barátnőimet be se engedtem, mert iszonyat megalázónak éreztem, hogy hullik a hajam, teljesen elhanyagolt a külsőm, és nem mellesleg nem akartam őket megrémíteni. Egyetlenegy barátnőm jött be meglátogatni, aztán amikor ment haza, végigbőgte az utat, annyira lesokkolta, hogy két cső áll ki a hasamból, meg egy infúzió. Arra nem gondolsz, hogy ilyenektől akar megóvni? Illetve én attól is féltem folyamatosan, hogy kiábrándul belőlem a barátom.
Nem mellesleg a "kis mocsok" valószínűleg azért nem szólt, mert kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy sms-t írjon. Amikor engem bevittek, a nevemet nem tudtam egyedül megmondani, nemhogy körüzenetet küldeni, hogy hol vagyok. A barátom is csak azért tudta, hogy kórházban vagyok, mert vele vittek be... Én is csak másnap tudtam volna neki szólni.
Kicsit gondold már el, hogy most milyen sz*r helyzetben van, te meg ilyeneket mondasz. Nem viccből van kórházban valószínűleg...
igazábol, nagyon félek a holnaptól, hogy tudunk-e találkozni, vagy hogy ha találkozunk akkor meg ölel- megcsókol-e... vagy sem...
nemtudom hogyan kéne viselkednem vele, távolságtartóan, vagy hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!