Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány fiúnak teszik meg a sz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány fiúnak teszik meg a sz. ást a nők? Úgy átlagban? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Korán kezdtem szerintem a dolgot, mert mondták mások, hogy még ha valaki férjnél van akkor is nagy nehezen teszi meg a nő neki ezt kielégítést. Szóval én már a második randin megtettem és ezt megbántam egy részt másrészt meg nem, mert annyira be voltunk indulva, hogy egymást testével próbáltunk ismerkedni...és ez lett a vége.

Igaz végül is az, hogy kevesen teszik meg ezt a partnerüknek? Amúgy ő a második pasim.(nem vagyok ribi)

2009. jún. 16. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz valamit megtenni akkor ne tedd az ő kedvéért sem. Annak úgy semmi értelme ha csak neki jó.
2009. jún. 16. 22:02
 12/18 anonim válasza:
91%

Egyetértek az utolsó hozzászólóval

F/22

2009. jún. 16. 22:58
 13/18 anonim válasza:
91%

Bocs nem az utolsóval hanem az elöttivel:)

benéztem xD

F/22

2009. jún. 16. 23:00
 14/18 anonim válasza:
76%
Szerintem alap, hogy a lány megteszi, és hogy le is nyeli. Ha keserű íze van, annak az lehet az oka, hogy a pasid nem figyel eléggé rá illetve rád, és helytelenül táplálkozik vagy dohányzik, iszik stb. Vannak módok, melyekkel kellemes ízűvé lehet varázsolni, és akkor nem kényszerű feladat, hanem öröm lesz.
2009. jún. 16. 23:41
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

szerintem nem alap h a lány megteszi, és leis nyeli. énmondjuk megteszem és leis nyelem, de ha ilyen pasival találkoznék, aki szerint ez alap annak nemtenném meg:D

amúgymeg sztem nemkeserű, egyáltalán. én amúgy nemnagyon tartogatom a számban, hanem azonnal lenyelem, így kevésbé érzed az ízét, meg az állaga sem tűnik fel h vmi csúszós van a szádban :D mert így belegondolva nemnagyon szeretem a csúszós dolgokat a számban, de amúgy beleéléssel csinálom, és szeretem amikor látom h a páromnak ez jó, így nemis nagyon gondolkodok az állagán meg az ízén. belekerült, lenyelem, ennyi.

2009. jún. 17. 00:13
 16/18 anonim ***** válasza:
61%
Sokan megteszik a partnerüknek, de az partner, nem pedig második randi... Na ezt sokan nem teszik meg, inkább várnak több szexuális alakalmat mire oráliasn kielégítenek egy férfit. Minden kapcsolat kompromisszumokon alapúl, ha te nem szereted annyira lenyelni, akkor vállald be havonta egyszer mondjuk. Az ízét tényleg lehet ételekkel édesebbé tenni, bár az állaga ugyan az marad:) Én speciel nem szeretem lenyelni, ezért kiköpöm a végén, bár a párom jobban szereti ha az arcomra megy:) 22/N
2009. jún. 17. 09:56
 17/18 anonim válasza:
Az első pasimhoz hozzámentem. 7 év után váltunk el és a következő fiúnál jöttem rá, hogy, szájba venni, lenyelni nem is annyira hétköznapi dolog. Pedig szerintem semmi extra nincs benne, megszoktam, szeretem is ezt a fajta szexet, arra viszont rájöttem, hogy ha sokáig nem vagyunk együtt (1-2 hét) AKKOR lesz keserű. Amúgy semleges. Remélem, segítettem.
2009. jún. 17. 19:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat!!!!:D

Igen sokat segítettetek nekem, mostmár én is el tudom dönteni és megmondom neki ha nem akarom, de ezt ő biztos meg fogja érteni...ha meg készen leszek arra akkor lenyelem, ennyi.:D

2009. jún. 22. 08:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!