Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány fiúnak teszik meg a sz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány fiúnak teszik meg a sz. ást a nők? Úgy átlagban? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Korán kezdtem szerintem a dolgot, mert mondták mások, hogy még ha valaki férjnél van akkor is nagy nehezen teszi meg a nő neki ezt kielégítést. Szóval én már a második randin megtettem és ezt megbántam egy részt másrészt meg nem, mert annyira be voltunk indulva, hogy egymást testével próbáltunk ismerkedni...és ez lett a vége.

Igaz végül is az, hogy kevesen teszik meg ezt a partnerüknek? Amúgy ő a második pasim.(nem vagyok ribi)

2009. jún. 16. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
sztem sokan megteszik. en pl. szeretem is, de azt nem engedném h a számba élvezzen.
2009. jún. 16. 20:58
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
én is megteszem a páromnak, mert szeretem, és szeretek neki örömet okozni (mondjuk mi 8 hónapja vagyunk együtt és csak most kezdtük.)
2009. jún. 16. 21:00
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Hány éves vagy?

Sokan csinálják a párjuknak de sztem nem mindenki vallaná be.

Nekem eddig volt 4 pasim,de egyiknek se csináltam,a mostani páromnak viszont első éjszaka. 25/L

2009. jún. 16. 21:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen pont ettől félek hogy a következő alkalomkor a számba szeretne élvezni és én meg akkor mikor ez megtörtént olyan rossz volt olyan keserű, és nem bírtam lenyelni csak félre húztam a fejemet...de ő meg szeretné. Mit tegyek?
2009. jún. 16. 21:05
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 olyan pasim volt eddig akivel volt nemi életem mind a 3nak megtettem!igaz a 3közul csak a jelenlegi párom élvez a számba és le is nyelem!De mink már 4 és fél éve vagyunk 1 ütt....!!
2009. jún. 16. 21:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve még azt mondtam, hogy én azt max csak a férjemnek. XD Most (16 évesen) már azt gondolom, hogy akibe igazán szerelmes vagyok, annak lehethogy megtenném (persze sok időnyi járás után csak).:) Szóval egész életemben saccra 2-3 pasinak meg fogom tenni.:D (de nem biztos..)
2009. jún. 16. 21:14
 7/18 A kérdező kommentje:
21:12 szerintem nagyon keserű, bár lehet, hogy az az előváladék, de én nem bírom. A pasim meg még mondta is, hogy nagyon szereti, ha a csajnak a szájába élvez...és én meg rossz emlékkel gondolok vissza, nem tudom meg tegyem neki megint??? De mi van akkor, ha megint nem fog lemenni a torkomon? Inkább csak a kezemmel csináljam teljesen végig?
2009. jún. 16. 21:21
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
komoly kapcsolatok esetén a legtöbben megteszik. Amugy sok fehérje van benne ha lenyeled:)
2009. jún. 16. 21:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Jól van köszönöm szépen mindenkinek!!!:-)

(ha vki akar írhat még nyugodtan legalább több tapasztalatot gyűjtök ezzel is)

2009. jún. 16. 21:29
 10/18 anonim válasza:
89%

Én pasi vagyok és úgymond nincs elvárásom a lánnyal szemben aki orálisan kényeztet. Ha Ő úgy gondolja, lenyeli, ha nem kiköpi, ha meg nem szeretné, hogy a szájába menjen, akkor nem megy oda. Tőlem ne érezze magát kellemetlenül az aki örömöt okoz nekem. Legalábbis nekem ez a hozzáállásom a dologhoz.

Szerintem Te is találd meg az egészséges középutat a párod kényeztetése és a saját jólléted között. Ha érted mire gondolok.

F/24

2009. jún. 16. 21:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!