Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fiúnak teszik meg a sz. ást a nők? Úgy átlagban? (részletek lent)
Korán kezdtem szerintem a dolgot, mert mondták mások, hogy még ha valaki férjnél van akkor is nagy nehezen teszi meg a nő neki ezt kielégítést. Szóval én már a második randin megtettem és ezt megbántam egy részt másrészt meg nem, mert annyira be voltunk indulva, hogy egymást testével próbáltunk ismerkedni...és ez lett a vége.
Igaz végül is az, hogy kevesen teszik meg ezt a partnerüknek? Amúgy ő a második pasim.(nem vagyok ribi)
Hány éves vagy?
Sokan csinálják a párjuknak de sztem nem mindenki vallaná be.
Nekem eddig volt 4 pasim,de egyiknek se csináltam,a mostani páromnak viszont első éjszaka. 25/L
Jól van köszönöm szépen mindenkinek!!!:-)
(ha vki akar írhat még nyugodtan legalább több tapasztalatot gyűjtök ezzel is)
Én pasi vagyok és úgymond nincs elvárásom a lánnyal szemben aki orálisan kényeztet. Ha Ő úgy gondolja, lenyeli, ha nem kiköpi, ha meg nem szeretné, hogy a szájába menjen, akkor nem megy oda. Tőlem ne érezze magát kellemetlenül az aki örömöt okoz nekem. Legalábbis nekem ez a hozzáállásom a dologhoz.
Szerintem Te is találd meg az egészséges középutat a párod kényeztetése és a saját jólléted között. Ha érted mire gondolok.
F/24
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!