Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Kínzás" egy 17 éves srácnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kínzás" egy 17 éves srácnak (mégha nem is mondja), hogy lassan egy éve vagyunk együtt és még nem is pettingeltünk úgy igazán?

Figyelt kérdés
l/16
2009. jún. 16. 20:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy mi az oka.Ha annyira szeretitek egymást,akkor meg főleg.A petting az mind kettőtöknek jó,és szegény gyerek se magával "birkózik"otthon,miközben rád gondol.Intézd el neki,ő neked és meglátod milyen jó lessz.
2009. jún. 16. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én két évet vártam a szexre, de petting azért már 2-3 hónap után. Nem érzem úgy, hogy megbántam volna, vagy bármi baj lenne ezzel, de ha petting sem lett volna azért aggódtam volna, hogy talán nem is szeret, csak mondja.
2009. jún. 16. 20:58
 13/24 A kérdező kommentje:

Szóval ha vágyom én is rá,akor feleslegesen fosztom meg magamat etől ugye?

Felesleges a pettinggel várnom még?

2009. jún. 16. 21:01
 14/24 A kérdező kommentje:

és ha még várunk attól nem lesz jobb,minél régebb óta akarjuk??

Segítsetek...nem tudom,hogy mi legyen... :)

2009. jún. 16. 21:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb...és különben is ideje lenne már ennyi idő után...
2009. jún. 16. 21:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen csajom, azt hitte minden rendben , rendben is volt végül is, de a nemi dolgok nem hanyagolhatók el.. főleg ilyen korban ennyi idő után.

Legtöbb pasi kielégíti magát mással ha már veled nem megy, szerintem megérdemelné már 1 év után, de te döntésed.

Le lehet pontozni de ez az igazság vagy legalább egy kis része.

2009. jún. 16. 21:30
 17/24 anonim ***** válasza:
Szereted a párodat? Ő szeret téged? Bízol benne? Ő bízik benned? Felkészültnek érzed magad a pettingre? (pl.: tudod hogy néz ki egy fiú és hogy néz ki a lány; nem fogod megkérdezni, hogy terhes lehetsz-e attól, hogy lenyelted a spermáját; tisztában vagy vele, hogyan lehet örömöt szereni egy férfinak, és hogyan tudsz örömöt szerezni magadnak) Vágysz a pettingre? Azt nem kérdezem meg, hogy szerinted a barátod vágyik-e rá, mert erre a válasz egyértelmű igen. Ha a fenti kérdések mindegyikére a válasz igen, akkor hajrá. Felesleges várni. Attól nem lesz jobb. Csak a gyakorlástól, egymás testének kiismerésétől lesz jobb a petting, majd később a szeretkezés. Minél tovább húzod, annál több kétely lesz benned, és a barátodban is. Miért fosztod meg magad az örömtől? Ne húzd már a barátod agyát! Hidd el már így is eléggé izgalmas lesz, és nem csak attól, hogy megfelelő időt vártatok, hanem a testi szerelem mindenképp izgalmas. Az nem lehet unalmas, ha két ember szereti egymást!
2009. jún. 16. 21:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Úgy beszéltek erről mintha valami egetrengető nagy tragédia lenne hogy nem pettingeltek. Most komolyan nincs petting akkor belehal vagy mi?
2009. jún. 16. 21:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezditek,a falba fogod verni a fejed,hogy minek vártál eddig. Nem bűn ez,teljesen természetes dolog
2009. jún. 16. 21:50
 20/24 anonim ***** válasza:
81%
Hát, én biztosan nem bírnám
2009. jún. 16. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!