Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Kínzás" egy 17 éves srácnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kínzás" egy 17 éves srácnak (mégha nem is mondja), hogy lassan egy éve vagyunk együtt és még nem is pettingeltünk úgy igazán?

Figyelt kérdés
l/16
2009. jún. 16. 20:24
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
maximum nagyon nagyon hosszú csókok,és simogatás,de csak ruhán keresztül... (ez lemaradt)
2009. jún. 16. 20:24
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
hogy bírja szegény srác?:O
2009. jún. 16. 20:26
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem. Nem akarlak megbántani de ha nagyon kielégülésre vágyik és nem pettingeltek akkor kielégíti magát :S De ha tényleg szeret akkor megérti hogy mért nem pettingeltetek még és hidd el hogy várni fog addig amíg fel nem készültél rá :D
2009. jún. 16. 20:26
 4/24 A kérdező kommentje:

akkor jó... :)

azért írjatok még többen is ha lehet :)

2009. jún. 16. 20:27
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért biztos "szenved" a srác. Remélem azzal tisztában vagy, hogyha melletted nem is elégül ki, segít magán, amikor egyedül van. Én ismerek olyan srácot, aki több mint egy évt várt a pettingre a barátnője mellett (18 évesen), és újabb egy évet várt az első aktusra. És utólag is azt mondja, hogy ő nem bánta meg, mert neki az a kapcsolat így is minden szempontból kielégítő volt, szerette a lányt, és tiszteletben tartotta a döntését. Én nem akarok beleszólni az életedbe, de ha szereted a barátodat, és bízol benne, akkor elkezdhetnétek beszélni a témáról, és esetleg neki állhatnánok pettingelni, hidd el, attól nem leszel kevesebb, és te is csak élveznéd a dolgot. Egyszer úgyis neki kell állni, és szerintem egy ilyen fiú, aki már egy éve veled van, és nem sürget, pont alkalmas arra, hogy közösen neki álljatok felfedezni a testi örömöket.
2009. jún. 16. 20:42
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem kinzás lenne de jellemtől függ :D ha hidegvérű nyugis otthonülős ember akkor lehetséges hogy apszolut nincs szüksége egyenlőre semmi ilyesmi jóra:D
2009. jún. 16. 20:42
 7/24 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem otthonülős... csak nagyon szeretjük egymást :)
2009. jún. 16. 20:44
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha szeret téged,akkor mégjobban kiván,szoval mégnagyobb kinzás neki.Én azt sem értem,te hogy birod?
2009. jún. 16. 20:45
 9/24 A kérdező kommentje:
Hát én is nehezen... :) Szexet még nem szeretnék,és most kezdek odáig jutni,hogy úgy érzem,hogy nem feszengenék8csak annyira amennyire normális) a pettingkor
2009. jún. 16. 20:49
 10/24 A kérdező kommentje:

Abba van igazság,hogy minél később,annál jobb,és annál izgalmasabb???

Talán ezért húzom...

Erről tud valaki mondani valamit? :)

2009. jún. 16. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!