Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől kezdett el remegni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől kezdett el remegni, amikor cirógattam? (részletek vannak) L/16

Figyelt kérdés

Lassan 10 hónapja vagyunk együtt barátommal. Ő 17 én 16.

Még szüzek vagyunk,és csak a "száraz" pettingig jutottunk.

Egyik nap órákig csókolóztunk az ágyamon,és amikor benyúltam a pólója alá,és cirógattam a hátát az ujjam végével, összerezzent. ÉS volt hosz kicsit hosszabb ideig (5-10 mp) remegett. Na nem annyira,mintha súlyosan rázná a hideg,de azért észrevehető volt. Ez mitől van? Csak simán jól esett neki? Vagy valami "többről" is lehet szó?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. jún. 16. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ha már 10hónapja együtt vagytok,és eddig jutottatok hogy meg vakard a hátát,nem csoda hogy kirázta a hideg.Már bocsi,de ez borzasztó hosszú idő. 50/f
2009. jún. 16. 19:28
 12/15 A kérdező kommentje:

tudom,hogy hosszú idő...

Ő az első barátom... és nekem szükségem van időre.

De ő vár rám,mert tényleg szeret...

Nem zavar,hogyha bárki azt mondja,hogy hosszú idő...hidd el,én is tudom. :)

2009. jún. 16. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm (lány), aki nem szereti ha a hátánál nyúlkálnak, se simogatás, se ha hozzáérnek a hátához, semmi. Van akinek teljesen mindegy, hogy piszkálják-e a hátát. :) Van, akinek meg pont az az a pontja, amit simogatva, ingerelve a legjobban beindul. :P

A lányoknál is van, hogy pl. a mellük közötti rész sokaknak érzékenyebb, simogatva ingerelve jó érzés a lánynak. Van akinek viszont ez a rész teljesen közömbös, neadjisten nem is szereti és helyette mondjuk a talpa vagy a felkarja érzékenyebb kényeztetésre. :P

Tehát mindenkinek más és más a jó és a rossz "pontjai". Az, hogy a barátod remegett, ebből én még nem tudnám megmondani, hogy ez most nála jó vagy rossz "testtájék" és hogy élvezte, vagy a hideg kirázta tőle. :) Szerintem ezt te érezted viszont.. ;)

2009. jún. 16. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

szia! én 17 éves lány vagyok, és örülök, hogy még nem adtad oda magad ennek a fiúnak, és annak is, hogy 10 hónap után még csak a "száraz" pettingnél tartotok.

ha tényleg szeret megvár. tapasztalatból mondom.

és az 50 évesnek mondom, hogy 10 hónap abszolút nem hosszú idő... mondjuk attól függ mihez képest. egy 16 évesnek az természetes, ha 10 hónapig minimum tudja tartani magát!!

2009. jún. 16. 23:15
 15/15 A kérdező kommentje:

kételyek...

De ez a verzió tetszik... csak most össze vagyok zavarodva..

:)

köszi

2009. jún. 16. 23:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!