Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől kezdett el remegni, amikor cirógattam? (részletek vannak) L/16
Figyelt kérdés
Lassan 10 hónapja vagyunk együtt barátommal. Ő 17 én 16.
Még szüzek vagyunk,és csak a "száraz" pettingig jutottunk.
Egyik nap órákig csókolóztunk az ágyamon,és amikor benyúltam a pólója alá,és cirógattam a hátát az ujjam végével, összerezzent. ÉS volt hosz kicsit hosszabb ideig (5-10 mp) remegett. Na nem annyira,mintha súlyosan rázná a hideg,de azért észrevehető volt. Ez mitől van? Csak simán jól esett neki? Vagy valami "többről" is lehet szó?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 16. 16:42
2/15 anonim 

válasza:

Velem is volt már hasonló hogy elkezdem picit remegni. Szerintem jól is esett neki és már nagyon fel lehetett izgulva és az még rátett egy lapáttal neki :D
16/F
3/15 A kérdező kommentje:
én is remegek néha,amikor nagyon jól esik,és nekem is van a gerincem vonalán,ahol nagyon érzékeny,nem lehet,hogy neki is csak ennyi volt?
2009. jún. 16. 16:45
4/15 anonim 

válasza:

16:43 az nem feltétlen lehet. De megeshet. De akkor inkább lüktet és nem remeg hanem egymás után többször ütemesen "összerezzen"
5/15 A kérdező kommentje:
aha... köszi :)
2009. jún. 16. 16:46
6/15 anonim 

válasza:

De lehet hogy neki is csak annyi volt.
7/15 Mendus 

válasza:

de cuki :) remegett? hát ez aranyos, az én pasim is csinálta a kapcsolatunk elején, lehet azért mert izgult, vagy pusztán annyira jól esett neki, hogy kirázta a hideg..stb.. :)
8/15 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy izgult. :) Azért annál már régebb óta vagyunk együtt. :P
2009. jún. 16. 16:55
9/15 anonim 

válasza:

Nem igazán értem, hogy ennek miért kell nagy feneket keríteni. Nem sértés, csak tényleg nem sikerült felfognom. Jólesett neki, kirázta a hideg, ilyen elég sokszor történik.:) De egyébként lehet, hogy izgult, mert az egy dolog, hogy 10 hónapja együtt vagytok, de ha a paraméterekből jól veszem le, Te vagy az, aki a múltkor megkérdezte, hogy mi történne, ha levennéd a barátod pólóját, akkor viszont nem hiszem, hogy olyan messzire jutottatok. Nem azon van a hangsúly, hogy mennyi ideje jártok, hanem hogy hol "tartotok."
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!