Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi a pénisze,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi a pénisze, és nem mindig tudok elmenni. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2 éve együtt vagyunk,sajnos mindig probléma volt a méretekkel,így nekem a 10 sex közzül,úgy 2-3-szor élvezem.Illetve megyek el.A többi 7-8 alkalommal,meg csak ő megy el,vagy szimulálok.Szeretem,ezért nem akarok/fogok vele szakítani,de tény,hogy amikor már nem "bírom" tovább,(havonta 2x 3x) önkielégítést csinálok.És olyankor tök jó.Ezt nem mondom el neki,mert nem akarom megbántani.Arra lennék kíváncsi,hogy vannak olyan "felizgató" szerek lányoknak is. 20/L
2009. jún. 16. 14:49
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhagyni,mert szeretem,bár tudom,hogy ez nem mehet örökké.
2009. jún. 16. 15:07
 12/32 anonim ***** válasza:

Masztizon ő is előtted.

Amúgy én is nagyon nehezen élvezek el,de több pózt próbáljatok ki.Nekem nagyon be jön,amikor a párom le ül a székre és az ölébe ülök és én irányítok,próbáljátok ki.

2009. jún. 16. 15:09
 13/32 A kérdező kommentje:
Mikor megismerkedtünk,2 hónapig nem mentem el. Mindig sírás lett a vége,h. már megint nem jó.És ő akart szakítani,aztán rájöttünk a lovi pózra,meg h. hogy jó nekem.De már ez sem mindig jó.:(
2009. jún. 16. 15:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Igen.....Már a székes pózt is kipróbáltuk............Meg az asztalosat is....
2009. jún. 16. 15:10
 15/32 anonim ***** válasza:
Akkor csak a maszti marad.Ha orálisan izgat akkor el tudsz élvezni?
2009. jún. 16. 15:11
 16/32 A kérdező kommentje:
Az előző pasimmal mindig jó volt.Pedig kipróbáltunk elég kényelmetlen extrém pózokat helyeket is.De vele nem szeretnék kipróbálni ilyen dolgokat,mert tudom,hogy a puha ágyban sem jó,akkor milyen sz@r lehet egy fülkében szeretkezni.:(
2009. jún. 16. 15:12
 17/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem,akkor sem.Pedig az ujjai vastagak:) de ez az előző párommal sem ment.Sokszor azért hagyom magam,mert ő szereti csinálni.
2009. jún. 16. 15:14
 18/32 A kérdező kommentje:
De a kérdés még ua.Van valami izgató gyógyszer???????,,,Számomra?
2009. jún. 16. 15:15
 19/32 anonim ***** válasza:
Javaslat pózra: te négykézláb, ő mögéd ül hátra támaszkodva, lába szétvetve kétoldalt előre, majd beleereszkedsz. Így mindketten adhatjátok a ritmust. Egyébként praktikus lenne meghitté szenvedélyessé tenni az együttlétet, tudod, úgy szerelmesen. Ekkor talán nem kellene másról fantáziálnod. Egyébként a maszturbáláshoz hasonló előjáték is lehet vele.
2009. jún. 16. 15:16
 20/32 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy nem egy romantikus fajta.Egy kicsit sem,amit én nagyon hiányolok belőle.
2009. jún. 16. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!