Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi a pénisze,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi a pénisze, és nem mindig tudok elmenni. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2 éve együtt vagyunk,sajnos mindig probléma volt a méretekkel,így nekem a 10 sex közzül,úgy 2-3-szor élvezem.Illetve megyek el.A többi 7-8 alkalommal,meg csak ő megy el,vagy szimulálok.Szeretem,ezért nem akarok/fogok vele szakítani,de tény,hogy amikor már nem "bírom" tovább,(havonta 2x 3x) önkielégítést csinálok.És olyankor tök jó.Ezt nem mondom el neki,mert nem akarom megbántani.Arra lennék kíváncsi,hogy vannak olyan "felizgató" szerek lányoknak is. 20/L
2009. jún. 16. 14:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem hiszem, hogy a párod péniszének mérete miatt nem tudsz elmenni. Inkább próbáljátok másképp, közben simogasson ott is, ilyesmik.
2009. jún. 16. 14:52
 2/32 A kérdező kommentje:
Csak lovagolva tudok elmenni,ha tudok.Irritál ha simogatja ott,meg én sem szeretem simizni.Tudom hogy furi,de én nem szeretem,és nem izgat fel a simogatás meg a nyalogatás.Ő a második ff. az életemben,az elsővel nem voltakk ilyen gondok.
2009. jún. 16. 14:56
 3/32 anonim ***** válasza:

Ha néha sikerül akkor nemhinném, hogy a méret a gond. Vagy néha megnő? :D

Amúgy meg nem ciki maszturbálni.

2009. jún. 16. 14:57
 4/32 A kérdező kommentje:
Lehet,h. nem ciki,de én inkább egy igazi farokra vágyom.Amikor néha sikerül,bevallom már mindent odaképzelek,már mindenhogy csináljuk,arra gondolok,hogy nagy van neki,meg h. nagyon jó.Persze erről sem tud.
2009. jún. 16. 15:00
 5/32 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne szimulálj, mert akkor azt fogja gondolni a párod, hogy minden úgy jó ahogy csinálja.Próbáljátok ki a kutya pózt,mert akkor jobban tudod érezni a párod,ill. a misszionárius póz azon fajtáját,amikor a lábaidat a pasi vállára teszed...ebben a helyzetbn is jobban fogod érezni őt.
2009. jún. 16. 15:02
 6/32 anonim ***** válasza:
Mond el neki hogy masztizol,és csináld meg előtte is,és amikor már nagyon közel vagy,akkor tegye be neked.Ne légy zavarban előtte amikor el mondod,hidd el tetszeni fog neki az ötlet.És ami még fontos ne játszd meg magad előtte.
2009. jún. 16. 15:02
 7/32 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek bolondnak,de nekem csak a lovi póz megy.A kutya pózt nem érzem nem élvezem, ha a lábam a nyakában van,úgy meg mindíg pisilés érzetem van.
2009. jún. 16. 15:04
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, keress nagyobbat.
2009. jún. 16. 15:05
 9/32 A kérdező kommentje:
Igen,azt szeretné is,h. masztizzak előtte,és próbáltam is,de nem tudom miért borzasztóan szégyelltem magam előtte.
2009. jún. 16. 15:06
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
KOmolyan, mert előbb utóbb meg fogod csalni.
2009. jún. 16. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!